![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar. I přestavěnými počítač minulý víkend. Má M2N-E SLI palubě, Sapphire 1950 pro 256MB PCI-E grafiku, 4GB pc6400-800 RAM (2 x 2), Athlon 64 5600x2. Zpočátku to běžel ok, ThO restartu vzal své doby a často pokoušeli 3 nebo 4 krát, než úspěch. Pořád jsem dostat okno zprávy, které se systémem Windows soubor byl zkorumpovaný, tak jsem přeinstalovat Windows (XP). Teď to začne, ale po několika minutách se na modrou obrazovku s "špatné špulka hlavičku" legend. Jsem pomocí mé staré 500 hm napájení a bude nyní objednání nové 750 verze. Má někdo mít jakékoli další nápady? Na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP které máte? budete pravděpodobně mít příliš mnoho ram, IVE tam
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Možná budete muset vypnout / odstranit vaše tiskárny, dokud můžete získat tento stanovena. Také zastavení služby Zařazování tisku.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citace:
mohu se mýlit když je to jen z mé je jako byste jít podél opravit
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Citace:
Zkuste přijetím paměťový modul ven!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| I'll zkuste ram, ale to jsem pochopil, proč 4GB převýšení je příliš mnoho? Mám 4 x 1Gb hole z mého starého nastavení ThO není jistý typ atd. Dám to jít. Dík kluci. Oh, a XP Home .. |
|
| |||
| |||
| XP Home doesnt uznat nebo více než 3 GB RAM. XP pro 64bit však. |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() dejte nám vědět, jak se dostat na kámoš
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Mám doma, číst vaše příspěvky a vzal jeden ze mem hole. Teď jen 2GB tam. Trvala 15 minut a šel zpátky na modrou obrazovku Jakékoli jiné myšlenky kluci. Opravdu si toho vážím Vaší pomoci zde. |
|
| |||
| |||
| Také jsem si 2GB mem v mé staré M / b (4 x 512) ačkoli nejsou jisti jeho spec. Já bych stejně dát, že se o to pokusit později .. Jejda .. jsem už řekl, že didnt I.. |