![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. I ξαναχτίστηκε υπολογιστή μου το περασμένο σαββατοκύριακο. Έχει M2N-E SLI σκάφους, Sapphire 1950 Pro 256MB PCI-E γραφικά, 4GB pc6400-800 RAM (2 x 2), Athlon 64 5600x2. Στην αρχή λειτούργησε καλά, εν τούτοις την επανεκκίνηση πήρε το χρόνο και συχνά προσπάθησε 3 ή 4 φορές πριν από την επιτυχία. Ι φυλάσσονται να παράθυρο μηνύματα ότι ένα αρχείο ήταν διεφθαρμένη παράθυρα έτσι επανεγκατάσταση των Windows (XP). Τώρα, ξεκινά, αλλά μετά από λίγα λεπτά για να πάει με μπλε οθόνη "κακή ουρά κεφαλίδα" θρύλο. Είμαι χρησιμοποιώντας παλιό μου 500 WT τροφοδοτικό και θα είναι πλέον σε μια νέα παραγγελία 750 έκδοση. Υπάρχει κάποιος που έχει και κάποια άλλη ιδέα; Εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP που έχετε; ίσως έχουν πολύ RAM, IVE ήταν εκεί
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μπορεί να χρειαστεί να απενεργοποιήσετε / αφαίρεση εκτυπωτές σας, μέχρι να μπορεί να αποκτήσει αυτές τις σταθερές. Επίσης σταματήσει η ουρά εκτύπωσης υπηρεσίας.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μπορεί να κάνω λάθος και αν αυτό είναι μόνο από τη δική μου την καθιστούν ως πάτε μαζί καθορίζουν
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δοκιμάστε μια μονάδα μνήμης έξω!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Θα προσπαθήσουμε ζευγαρώσει πράγμα όμως επίκλισης καταλαβαίνω γιατί 4GB είναι πάρα πολύ; Έχω 4 x 1Gb ράβδοι από παλιό μου setup καίτοι δεν είστε σίγουροι για τον τύπο κλπ. Θα δώσει το κάνουμε. Cheers παιδιά. Ω και XP Home .. |
|
| |||
| |||
| XP Home doesn't αναγνωρίζουν ή περισσότερο από 3GB RAM. XP Pro 64bit, όμως. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() να μας ενημερώσετε σχετικά με το πώς θα αποκτήσετε φίλε
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Έχεις σπίτι, διαβάστε τις αναρτήσεις σας και ανέλαβε σε μια από τις mem sticks. Τώρα μόλις 2GB εκεί. Διήρκεσε 15 λεπτά και πήγε πίσω στην μπλε οθόνη Οποιεσδήποτε άλλες σκέψεις παιδιά. Εκτιμώ πραγματικά τη βοήθειά σας εδώ. |
|
| |||
| |||
| Έχω επίσης 2GB mem στο παλιό μου M / b (4 Χ 512) εν τούτοις δεν είστε σίγουροι για το spec. Θα μπορούσαμε επίσης να δώσουμε ότι δοκιμάστε αργότερα .. Ωχ .. έχω ήδη αναφέρει ότι didn't I.. |