manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Plava ekrani

Reply

Thread Tools
Old 30 siječanj 2008, 05:24
Member Group

Default Plava ekrani

Bok. Ja obnovljena moj računalo proteklog vikenda. Ima M2N-E SLI odbora, Sapphire 1950 Pro 256MB PCI-e grafike, 4GB pc6400-800 RAM-a (2 x2), Athlon 64 5600x2. Isprva je vodio ok, mada postupak ponovne inicijalizacije operacijskog sust uzme svoje vrijeme, a često i pokušao 3 ili 4 puta do uspjeha. JA je zadržao uzimajući prozor poruka da je datoteka korumpirana prozore tako da sam reinstalled Windows (XP).
Sada, on počinje već nakon nekoliko minuta ide na plavi ekran sa "loš spool zaglavlje" legendu. Ja sam koristeći moj stari 500 wt napajanje i sada će biti naručivanje novu 750 verziji. Se bilo tko imati bilo koje druge ideje?
Živjeli
Old 30 siječanj 2008, 05:42
Donatorska Grupa

Default Plava ekrani

XP koji imate? vjerojatno imate previše ovan, ive bio tamo

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 30 siječanj 2008, 05:42
Donatorska Grupa

Default Plava ekrani

Quote:
Originally Posted by RB211 View Post
Bok. Ja obnovljena moj računalo proteklog vikenda. Ima M2N-E SLI odbora, Sapphire 1950 Pro 256MB PCI-e grafike, 4GB pc6400-800 RAM-a (2 x2), Athlon 64 5600x2. Isprva je vodio ok, mada postupak ponovne inicijalizacije operacijskog sust uzme svoje vrijeme, a često i pokušao 3 ili 4 puta do uspjeha. JA je zadržao uzimajući prozor poruka da je datoteka korumpirana prozore tako da sam reinstalled Windows (XP).
Sada, on počinje već nakon nekoliko minuta ide na plavi ekran sa "loš spool zaglavlje" legendu. Ja sam koristeći moj stari 500 wt napajanje i sada će biti naručivanje novu 750 verziji. Se bilo tko imati bilo koje druge ideje?
Živjeli
Zvuči kao spool datoteka oštećena. (Printing system) Ne trebate veći PSU!

Vi svibanj potreba za onemogućiti / ukloniti pisači dok ne mogu dobiti ovu fiksno. Također zaustaviti red čekanja print servis.

Old 30 siječanj 2008, 05:45
Donatorska Grupa

Default Plava ekrani

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Zvuči kao spool datoteka oštećena. (Printing system) Ne trebate veći PSU!

Vi svibanj potreba za onemogućiti / ukloniti pisači dok ne mogu dobiti ovu fiksno. Također zaustaviti red čekanja print servis.
JA naviknut dobiti loše bazen header našto ja pokušao to get 4GB na moj vidik 32bit, preselio ga na 3gb, najviše 32 mogu koristiti i plavi ekran nije od

I može biti krivo iako je to samo iz moje nadoknaditi kako odlaziti popraviti

Old 30 siječanj 2008, 05:59
Donatorska Grupa

Default Plava ekrani

Quote:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
JA naviknut dobiti loše bazen header našto ja pokušao to get 4GB na moj vidik 32bit, preselio ga na 3gb, najviše 32 mogu koristiti i plavi ekran nije od

I može biti krivo iako je to samo iz moje nadoknaditi kako odlaziti popraviti
Wow, baš primjetio količina RAM-a. Moglo bi biti pravo dobro!

Pokušajte uzimajući memorijske module out!

Old 30 siječanj 2008, 09:56
Member Group

Default Plava ekrani

Ja ću probati ovna stvar ali ja licemjerje shvatiti zašto 4GB je previše? JA dont imati 4 x 1GB štapići od moje stare setup mada nisu sigurni u vrstu itd. Ja ću dati ga ići. Živjeli momci. Oh i XP home ..
Old 30 siječanj 2008, 10:03
Member Group

Default Plava ekrani

XP Home se prizna više od 3GB RAM-a ili. XP Pro 64bit ipak ne.
Old 30 sij 2008, 10:35
Donatorska Grupa

Default Plava ekrani

Quote:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Wow, baš primjetio količina RAM-a. Moglo bi biti pravo dobro!

Pokušajte uzimajući memorijske module out!
Ja sam samo drago možete potvrditi im ne govorim govno

javite nam kako vam se na drug

Old 30 sij 2008, 11:22
Member Group

Default Plava ekrani

Imaš kuću, čitati vaše postove i uzeo iz jednog od mem palicama. Sada samo 2GB unutra. To je trajalo 15 minuta i vrati se na plavom zaslonu Bilo koje druge misli momci. JA stvarno poštovati vaša pomoć ovdje.
Old 30 siječanj 2008, 11:25
Member Group

Default Plava ekrani

JA isto tako imati 2GB mem u moj stari M / b (4 X 512) mada ne znam njegove spec.. Možda ću te dati da pokušate kasnije .. Ups .. sam već rekao da nije I..
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.