![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bok. Ja obnovljena moj računalo proteklog vikenda. Ima M2N-E SLI odbora, Sapphire 1950 Pro 256MB PCI-e grafike, 4GB pc6400-800 RAM-a (2 x2), Athlon 64 5600x2. Isprva je vodio ok, mada postupak ponovne inicijalizacije operacijskog sust uzme svoje vrijeme, a često i pokušao 3 ili 4 puta do uspjeha. JA je zadržao uzimajući prozor poruka da je datoteka korumpirana prozore tako da sam reinstalled Windows (XP).
Sada, on počinje već nakon nekoliko minuta ide na plavi ekran sa "loš spool zaglavlje" legendu. Ja sam koristeći moj stari 500 wt napajanje i sada će biti naručivanje novu 750 verziji. Se bilo tko imati bilo koje druge ideje? Živjeli |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
XP koji imate? vjerojatno imate previše ovan, ive bio tamo
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Vi svibanj potreba za onemogućiti / ukloniti pisači dok ne mogu dobiti ovu fiksno. Također zaustaviti red čekanja print servis.
|
|||
|
|||
|
Quote:
I može biti krivo iako je to samo iz moje nadoknaditi kako odlaziti popraviti
|
|||
|
|||
|
Quote:
Pokušajte uzimajući memorijske module out!
|
|||
|
|||
|
Ja ću probati ovna stvar ali ja licemjerje shvatiti zašto 4GB je previše? JA dont imati 4 x 1GB štapići od moje stare setup mada nisu sigurni u vrstu itd. Ja ću dati ga ići. Živjeli momci. Oh i XP home ..
|
|
|
|||
|
|||
|
XP Home se prizna više od 3GB RAM-a ili. XP Pro 64bit ipak ne.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() javite nam kako vam se na drug
|
|||
|
|||
|
Imaš kuću, čitati vaše postove i uzeo iz jednog od mem palicama. Sada samo 2GB unutra. To je trajalo 15 minuta i vrati se na plavom zaslonu
Bilo koje druge misli momci. JA stvarno poštovati vaša pomoć ovdje.
|
|
|
|||
|
|||
|
JA isto tako imati 2GB mem u moj stari M / b (4 X 512) mada ne znam njegove spec.. Možda ću te dati da pokušate kasnije .. Ups .. sam već rekao da nije I..
|