![]() |
|
| |||
| |||
| הי. אני rebuilt המחשב שלי בסוף השבוע שעבר. יש לו M2N-E SLI Board, ספיר 1950 פרו 256MB PCI-E גרפיקה, 4GB pc6400-800 ראם (2 x2), Athlon 64 5600x2. בהתחלה זה בסדר רץ, יתכן ואיתחול tho לקח את הזמן ולעיתים קרובות ניסו 3 או 4 פעמים לפני ההצלחה. אני מקבל חלון ההודעות המשיכו כי Windows הקובץ היה פגום ולכן אני מחדש את Windows (XP). עכשיו, היא מתחילה, אבל אחרי כמה דקות הולך עם מסך כחול "רע אשוה הכותרת" אגדה. אני משתמש הישן שלי 500 WT החשמל ויהיה כעת להזמנת 750 גירסה חדשה. האם מישהו יש לך רעיונות? לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אילו XP יש לך? כנראה יש לך יותר מדי ראם, ive הייתי שם
|
| |||
| |||
| ציטוט:
ייתכן שיהיה עליך לבטל / להסיר את מדפסות עד שאתה יכול לקבל את זה קבוע. בנוסף להפסיק את שירות מנגנון ההדפסה ברקע.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
יכול להיות שאני טועה אם כי זה רק שלי לעשות את זה כמו שאתה הולך לאורך לתקן
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
נסה לקחת מודול זיכרון החוצה!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני מתכוון לנסות את רם דבר אבל אני מבין למה צביעות 4GB זה יותר מדי? יש לי 4 x 1GB מקלוני מ tho תוכנית ההתקנה הישן שלי לא יודע מהו סוג וכו 'אני אתן לו ללכת. לחיים חבר 'ה. אה וזה XP Home .. |
|
| |||
| |||
| XP Home doesn't להכיר יותר או 3GB ראם. XP Pro 64bit אולם האם. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() תן לנו כיצד אתה מקבל על חבר
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| יש לך הביתה, לקרוא את הודעות ולקח את אחד מ מקלות. עכשיו רק לשם 2GB. זה נמשך 15 דקות חזר מסך כחול כל המחשבות בחורים אחרים. אני באמת מעריך את העזרה שלך כאן. |
|
| |||
| |||
| יש לי גם ב-2GB מ הישן שלי M / B (4 X 512) tho לא יודע בדיוק את spec. אולי גם לתת כי נסה במועד מאוחר יותר .. אופס .. אני כבר אמר כי didn't א. |