mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Blue Screen

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 30, 2008, 05:24
Narys

Default Blue Screen

Labas. Aš atstatytas Mano kompiuteris praeitą savaitgalį. Ji M2N-E SLI board, Sapphire 1.950 pro 256Mb PCI-E grafikos, 4GB PC6400-800 RAM (2 x2), Athlon 64 5600x2. Pradžioje tai vyko OK, tho perkrauti paėmė savo laiko ir dažnai bandė 3 ar 4 kartus iki sėkmės. Aš nuolat gauti langą pranešimus, langai failas buvo sugadintas taip, aš iš naujo įdiegti Windows (XP).
Dabar viskas prasideda, bet po kelių minučių važiuoja į mėlynas ekranas su "blogi Eigos antraštė" legenda. Aš naudoju savo senąjį 500 WT maitinimo ir dabar bus užsisakyti naują 750 versija. Ar kas turite kitų idėjų?
Į sveikatą
Old Sausis 30, 2008, 05:42
Donorų grupės

Default Blue Screen

kuris XP turite? tikriausiai turite per daug RAM, Ive ten

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Sausis 30, 2008, 05:42
Donorų grupės

Default Blue Screen

Citata:
Originally Posted by RB211 View Post
Labas. Aš atstatytas Mano kompiuteris praeitą savaitgalį. Ji M2N-E SLI board, Sapphire 1.950 pro 256Mb PCI-E grafikos, 4GB PC6400-800 RAM (2 x2), Athlon 64 5600x2. Pradžioje tai vyko OK, tho perkrauti paėmė savo laiko ir dažnai bandė 3 ar 4 kartus iki sėkmės. Aš nuolat gauti langą pranešimus, langai failas buvo sugadintas taip, aš iš naujo įdiegti Windows (XP).
Dabar viskas prasideda, bet po kelių minučių važiuoja į mėlynas ekranas su "blogi Eigos antraštė" legenda. Aš naudoju savo senąjį 500 WT maitinimo ir dabar bus užsisakyti naują 750 versija. Ar kas turite kitų idėjų?
Į sveikatą
Panašiai skambanti Eigos failai yra sugadintas. (Printing System) Nereikia didesni PSU!

Jums gali reikėti išjungti / ištrinti savo spausdintuvai, kol jūs galite gauti išmokos. Taip pat sustabdyti spausdinimo paslaugos buferio.

Old Sausis 30, 2008, 05:45
Donorų grupės

Default Blue Screen

Citata:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Panašiai skambanti Eigos failai yra sugadintas. (Printing System) Nereikia didesni PSU!

Jums gali reikėti išjungti / ištrinti savo spausdintuvai, kol jūs galite gauti išmokos. Taip pat sustabdyti spausdinimo paslaugos buferio.
I used to get neblogai baseinas antraštę, kai aš bandžiau gauti 4gb mano 32bit Vista, perkelti jį žemyn 3Gb, daugiausia 32 gali naudoti ir mėlynas ekranas nebuvo, nes

I could be wrong, nors tai tik mano, kad jis ne kaip jus eiti kartu nustatyti

Old Sausis 30, 2008, 05:59
Donorų grupės

Default Blue Screen

Citata:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
I used to get neblogai baseinas antraštę, kai aš bandžiau gauti 4gb mano 32bit Vista, perkelti jį žemyn 3Gb, daugiausia 32 gali naudoti ir mėlynas ekranas nebuvo, nes

I could be wrong, nors tai tik mano, kad jis ne kaip jus eiti kartu nustatyti
Wow, tiesiog pastebėjau, RAM dydis. Jums galėtų būti teisus!

Pabandykite atsižvelgiant atminties modulis out!

Old Sausis 30, 2008, 09:56
Narys

Default Blue Screen

I'll try RAM dalykas, bet I cant understand Why 4Gb yra per daug? Aš turiu 4 x 1GB lazdos mano senas setup tho nežinote tipo ir tt I'll give it a go. Cheers guys. O ir tai XP Home ..
Old Sausis 30, 2008, 10:03
Narys

Default Blue Screen

XP Home doesnt pripažinti daugiau nei 3GB ar RAM. XP Pro 64bit tačiau vis dėlto.
Old Sausis 30, 2008, 10:35
Donorų grupės

Default Blue Screen

Citata:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Wow, tiesiog pastebėjau, RAM dydis. Jums galėtų būti teisus!

Pabandykite atsižvelgiant atminties modulis out!
Aš tiesiog džiaugiuosi, galite patvirtinti jiems kalbame ne šūdas

susisiekite su mumis, kaip gauti apie Draugaukime

Old Sausis 30, 2008, 11:22
Narys

Default Blue Screen

Turite namuose, skaityti žinutes ir paėmė vieną iš atm lazdos. Dabar tik 2Gb ten. Ji truko 15 minučių ir grįžo į mėlyname ekrane Bet koks kitas mintis vaikinai. Aš tikrai vertiname jūsų pagalbą čia.
Old Sausis 30, 2008, 11:25
Narys

Default Blue Screen

Aš taip pat turiu 2Gb atm mano amžiaus M / B (4 x 512) Mąstymas nėra tikras dėl savo spec. Aš taip pat duoti, kad pabandyti vėliau .. Oi .. aš jau sakė, kad I didnt.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Blue Ekranai ir Lockups DMB Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 22, 2009 12:52
Senas PC won't boot - Daug Blue Screen jį nužudyti actionlover Windows "operacinės sistemos 41 Lapkritis 30, 2008 12:50
Laptop ekranus fireballs169 Graphics Cards & Monitoriai 1 30 sausis 2008 05:53
Du ekranai vienas? Emrys88 Multimedia & Codecs 2 19 liepa 2007 09:44
Mano Ekrano RED m7md77 Graphics Cards & Monitoriai 7 Gegužė 23, 2007 05:07
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.