![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas. Aš atstatytas Mano kompiuteris praeitą savaitgalį. Ji M2N-E SLI board, Sapphire 1.950 pro 256Mb PCI-E grafikos, 4GB PC6400-800 RAM (2 x2), Athlon 64 5600x2. Pradžioje tai vyko OK, tho perkrauti paėmė savo laiko ir dažnai bandė 3 ar 4 kartus iki sėkmės. Aš nuolat gauti langą pranešimus, langai failas buvo sugadintas taip, aš iš naujo įdiegti Windows (XP). Dabar viskas prasideda, bet po kelių minučių važiuoja į mėlynas ekranas su "blogi Eigos antraštė" legenda. Aš naudoju savo senąjį 500 WT maitinimo ir dabar bus užsisakyti naują 750 versija. Ar kas turite kitų idėjų? Į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kuris XP turite? tikriausiai turite per daug RAM, Ive ten
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Jums gali reikėti išjungti / ištrinti savo spausdintuvai, kol jūs galite gauti išmokos. Taip pat sustabdyti spausdinimo paslaugos buferio.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Citata:
I could be wrong, nors tai tik mano, kad jis ne kaip jus eiti kartu nustatyti
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Citata:
Pabandykite atsižvelgiant atminties modulis out!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| I'll try RAM dalykas, bet I cant understand Why 4Gb yra per daug? Aš turiu 4 x 1GB lazdos mano senas setup tho nežinote tipo ir tt I'll give it a go. Cheers guys. O ir tai XP Home .. |
|
| |||
| |||
| XP Home doesnt pripažinti daugiau nei 3GB ar RAM. XP Pro 64bit tačiau vis dėlto. |
|
| |||
| |||
| Citata:
![]() susisiekite su mumis, kaip gauti apie Draugaukime
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Turite namuose, skaityti žinutes ir paėmė vieną iš atm lazdos. Dabar tik 2Gb ten. Ji truko 15 minučių ir grįžo į mėlyname ekrane Bet koks kitas mintis vaikinai. Aš tikrai vertiname jūsų pagalbą čia. |
|
| |||
| |||
| Aš taip pat turiu 2Gb atm mano amžiaus M / B (4 x 512) Mąstymas nėra tikras dėl savo spec. Aš taip pat duoti, kad pabandyti vėliau .. Oi .. aš jau sakė, kad I didnt. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Blue Ekranai ir Lockups | DMB | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 22, 2009 12:52 |
| Senas PC won't boot - Daug Blue Screen jį nužudyti | actionlover | Windows "operacinės sistemos | 41 | Lapkritis 30, 2008 12:50 |
| Laptop ekranus | fireballs169 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 30 sausis 2008 05:53 |
| Du ekranai vienas? | Emrys88 | Multimedia & Codecs | 2 | 19 liepa 2007 09:44 |
| Mano Ekrano RED | m7md77 | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Gegužė 23, 2007 05:07 |
| Temos įrankiai | |
| |