![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć. I mój komputer przebudowany w ostatni weekend. Ma M2N-E SLI pokładzie, Sapphire 1950 PRO 256MB PCI-E grafik, 4GB pc6400-800 RAM (2 x2), Athlon 64 5600x2. Na początku prowadził ok, mimo ponownego uruchamiania miało swój czas i często próbowano 3 lub 4 razy przed sukcesu. I trzymany dostawanie wiadomości, że okna okna plik został uszkodzony, więc ponownie zainstalować Windows (XP). Teraz zaczyna się jednak po kilku minutach wychodzi do niebieskiego ekranu z "złych spool nagłówka" legendy. Ja używając mojego starego 500 wt zasilania i będzie nakazującej 750 nowych wersji. Czy ktoś ma inne pomysły? Wiwaty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP, które masz? prawdopodobnie masz zbyt dużo pamięci RAM, ive tam
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Być może trzeba wyłączyć / usunąć do drukarek można uzyskać stałe. Również zatrzymać usługę Bufor wydruku.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I could be wrong choć jest to tylko z mojej make it up as you go wzdłuż naprawić
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Spróbuj podjęciem modułu pamięci out!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| I'll try barana rzeczą ale cant zrozumieć, dlaczego 4 Gb jest zbyt dużo? Mam 4 x 1Gb paluszków z mojej starej konfiguracji tho nie ma pewności co do rodzaju itp. I'll give it a go. Cheers guys. Oh i XP Home .. |
|
| |||
| |||
| XP Home doesnt uznania więcej niż 3GB lub barana. XP Pro 64bit jednak. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
![]() daj nam znać jak Wam się dostać na buddy
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Masz w domu, czytać Twoje posty i wykupił jeden z członków paluszków. Teraz tylko 2GB tam. To trwało 15 minut i wrócili do niebieskiego ekranu Wszelkie inne myśli chłopaki. I really appreciate your help tutaj. |
|
| |||
| |||
| I także 2GB pamięci w moim starym M / b (4 X 512) tho pewno nie jego spec. I może również podać, że spróbuj później .. Ups .. I jeszcze powiedział, że didnt I.. |