![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar. I prestavanými počítač minulý víkend. Má M2N-E SLI palube, Sapphire 1950 pre 256MB PCI-E grafiku, 4GB PC6400-800 RAM (2 x 2), Athlon 64 5600x2. Spočiatku to běžel ok, Tho reštartu vzal svojej doby a často pokúšali 3 alebo 4 krát, ako úspech. Pořád jsem dostat okno správy, ktoré sa systémom Windows súbor bol skorumpovanej, tak som preinštalovať Windows (XP). Teraz to začne, ale po niekoľkých minútach sa na modrú obrazovku s "zlé špulka hlavičku" legiend. Som pomocou mojej starej 500 hm napájanie a bude teraz objednanie nové 750 verzia. Má niekto mať akékoľvek ďalšie nápady? Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP ktoré máte? budete pravdepodobne mať príliš veľa ram, IVE tam
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Možno budete musieť vypnúť / odstrániť vaše tlačiarne, kým môžete získať tento stanovená. Tiež zastavenie služby zaraďovača tlače.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
môžem sa mýliť keď je to len z mojej je ako by ste ísť pozdĺž opraviť
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Skúste prijatím pamäťový modul ven!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| I'll skúste ram, ale to som pochopil, prečo 4GB prevýšenie je príliš veľa? Mám 4 x 1Gb palice z môjho starého nastavenia Tho nie je istý typ atď Dám to ísť. Dík kluci. Oh, a XP Home .. |
|
| |||
| |||
| XP Home doesnt uznať alebo viac ako 3 GB RAM. XP pro 64bit však. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() dajte nám vedieť, ako sa dostať na kámoš
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Mám doma, čítať vaše príspevky a vzal jeden zo mem palice. Teraz len 2GB tam. Trvala 15 minút a šiel späť na modrú obrazovku Akékoľvek iné myšlienky kluci. Naozaj si toho vážim Vašej pomoci tu. |
|
| |||
| |||
| Tiež som si 2GB mem v mojej starej M / b (4 x 512) hoci nie sú istí jeho špec. Já bych rovnako dať, že sa o to pokúsiť neskôr .. Jejda .. som už povedal, že didnt I.. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Modré obrazovky a Lockups | DMB | Operačné systémy Windows | 0 | 22. mája 2009 12:52 |
| Staré PC Nebude Zavádzacia - rad Blue Uvádza zabiť | actionlover | Operačné systémy Windows | 41 | 30. novembra 2008 12:50 |
| Laptop obrazovkách | fireballs169 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 30. januára 2008 05:53 |
| Dve obrazovky v jednej? | Emrys88 | Multimedia & Kodeky | 2 | 19. júla 2007 09:44 |
| Moja Uvádza RED | m7md77 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 23. mája 2007 05:07 |
| Thread Tools | |
| |