мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Плава екрани

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30. Мар 2008, 05:24
Мембер Гроуп

Default Плава екрани

Бок. Ја обновљена мој рачунар протеклог викенда. Има М2Н-Е сли одбора, Саппхире 1950 Про 256МБ ПЦИ-е графике, 4ГБ пц6400-800 РАМ-а (2 кс2), Атхлон 64 5600кс2. Испрва је водио ок, мада поступак поновног покретања оперативног сушта узме своје време, а често и покушао 3 или 4 пута до успеха. ЈА је задржао узимајући прозор порука да је датотека корумпиран прозоре тако да сам реинсталлед Уиндоус (КСП).
Сада, он почиње већ након неколико минута иде на плави екран са "лош споол заглавље" легенду. Ја сам користећи мој стари 500 Ут напајање и сада ће бити наручивање нову 750 верзији. Се било ко имати било које друге идеје?
Живели
Old 30. Мар 2008, 05:42
Донаторска Група

Default Плава екрани

КСП који имате? вероватно имате превише ован, иве био тамо

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 30. Мар 2008, 05:42
Донаторска Група

Default Плава екрани

Куоте:
Оригиналлы Постед бы РБ211 View Post
Бок. Ја обновљена мој рачунар протеклог викенда. Има М2Н-Е сли одбора, Саппхире 1950 Про 256МБ ПЦИ-е графике, 4ГБ пц6400-800 РАМ-а (2 кс2), Атхлон 64 5600кс2. Испрва је водио ок, мада поступак поновног покретања оперативног сушта узме своје време, а често и покушао 3 или 4 пута до успеха. ЈА је задржао узимајући прозор порука да је датотека корумпиран прозоре тако да сам реинсталлед Уиндоус (КСП).
Сада, он почиње већ након неколико минута иде на плави екран са "лош споол заглавље" легенду. Ја сам користећи мој стари 500 Ут напајање и сада ће бити наручивање нову 750 верзији. Се било ко имати било које друге идеје?
Живели
Звучи као споол датотека оштећена. (Принтинг сыстем) Не треба већи псу!

Ви мај потреба за онемогућите / уклоните Штампачи док не могу добити ову фиксно. Такође зауставити ред приправности штампај сервис.

Old 30. Мар 2008, 05:45
Донаторска Група

Default Плава екрани

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Звучи као споол датотека оштећена. (Принтинг сыстем) Не треба већи псу!

Ви мај потреба за онемогућите / уклоните Штампачи док не могу добити ову фиксно. Такође зауставити ред приправности штампај сервис.
ЈА навикнут добити лоше базен хеадер нашто ја суђен то гет 4ГБ на мој видик 32бит, преселио га на 3гб, највише 32 могу да користе и плави екран није од

И може да буде криво иако је то само из моје надокнадити како одлазити поправити

Old 30. Мар 2008, 05:59
Донаторска Група

Default Плава екрани

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мрдавеык View Post
ЈА навикнут добити лоше базен хеадер нашто ја суђен то гет 4ГБ на мој видик 32бит, преселио га на 3гб, највише 32 могу да користе и плави екран није од

И може да буде криво иако је то само из моје надокнадити како одлазити поправити
Уоу, баш приметио количина РАМ-а. Могло би бити право добро!

Покушајте узимајући меморијске модуле оут!

Old 30. Мар 2008, 09:56
Мембер Гроуп

Default Плава екрани

Ја ћу пробати овна ствар али ја лицемјерје схватити зашто 4ГБ је превише? ЈА донт имати 4 кс 1ГБ штапићи од моје старе сетуп мада нису сигурни у тип итд Ја ћу дати га да иде. Живели момци. Ох и КСП хоме ..
Old 30. Мар 2008, 10:03
Мембер Гроуп

Default Плава екрани

КСП Хоме се призна више од 3ГБ РАМ-а или. КСП Про 64бит ипак не.
Old 30 јан 2008, 10:35
Донаторска Група

Default Плава екрани

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Мике0001 View Post
Уоу, баш приметио количина РАМ-а. Могло би бити право добро!

Покушајте узимајући меморијске модуле оут!
Ја сам само драго можете потврдити им не говорим говно

можете нам рећи како да вам се на друг

Old 30 јан 2008, 11:22
Мембер Гроуп

Default Плава екрани

Имаш кућу, читати ваше постове и узео из једног од мем палицама. Сада само 2ГБ унутра. То је трајало 15 минута и врати се на плавом екрану Било које друге мисли момци. ЈА стварно поштовати ваша помоћ овде.
Old 30. Мар 2008, 11:25
Мембер Гроуп

Default Плава екрани

ЈА исто тако имати 2ГБ мем у мој стари М / б (4 Кс 512) мада не знам његове спец. Можда ћу те дати да покушате касније .. Упс .. сам већ рекао да није И..
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц