![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок. Ја обновљена мој рачунар протеклог викенда. Има М2Н-Е сли одбора, Саппхире 1950 Про 256МБ ПЦИ-е графике, 4ГБ пц6400-800 РАМ-а (2 кс2), Атхлон 64 5600кс2. Испрва је водио ок, мада поступак поновног покретања оперативног сушта узме своје време, а често и покушао 3 или 4 пута до успеха. ЈА је задржао узимајући прозор порука да је датотека корумпиран прозоре тако да сам реинсталлед Уиндоус (КСП). Сада, он почиње већ након неколико минута иде на плави екран са "лош споол заглавље" легенду. Ја сам користећи мој стари 500 Ут напајање и сада ће бити наручивање нову 750 верзији. Се било ко имати било које друге идеје? Живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| КСП који имате? вероватно имате превише ован, иве био тамо
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ви мај потреба за онемогућите / уклоните Штампачи док не могу добити ову фиксно. Такође зауставити ред приправности штампај сервис.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Куоте:
И може да буде криво иако је то само из моје надокнадити како одлазити поправити
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Покушајте узимајући меморијске модуле оут!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Ја ћу пробати овна ствар али ја лицемјерје схватити зашто 4ГБ је превише? ЈА донт имати 4 кс 1ГБ штапићи од моје старе сетуп мада нису сигурни у тип итд Ја ћу дати га да иде. Живели момци. Ох и КСП хоме .. |
|
| |||
| |||
| КСП Хоме се призна више од 3ГБ РАМ-а или. КСП Про 64бит ипак не. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() можете нам рећи како да вам се на друг
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Имаш кућу, читати ваше постове и узео из једног од мем палицама. Сада само 2ГБ унутра. То је трајало 15 минута и врати се на плавом екрану Било које друге мисли момци. ЈА стварно поштовати ваша помоћ овде. |
|
| |||
| |||
| ЈА исто тако имати 2ГБ мем у мој стари М / б (4 Кс 512) мада не знам његове спец. Можда ћу те дати да покушате касније .. Упс .. сам већ рекао да није И.. |