az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Mavi Ekranlar

Reply

Konu Araçları
Old 30 Ocak 2008, 05:24
Üye Grubu

Default Mavi Ekranlar

Merhaba. Geçen hafta sonu benim bilgisayar yeniden. Bu M2N-E SLI kurulu, Sapphire 1950 PRO 256MB PCI-E grafik, 4GB pc6400-800 RAM (2 x2), Athlon 64 5600x2 var. At tamam koştu ilk, tho rebootlayana ve zaman aldı genellikle 3 ya da 4 kere denedim başarı önce. Ben almak pencere mesajları Windows dosya bende yeniden yüklenmesi (Windows XP) bozuk olduğu tutulur.
Şimdi, ama başlar birkaç dakika sonra mavi ekran efsanesi kötü kuyruk başlık "" gider. Ben ve benim eski 500 WT güç kaynağı kullanıyorum şimdi yeni sürümünü 750 sipariş edilecektir. Does anyone başka fikirleri var mı?
Peynir
Old 30 Ocak 2008, 05:42
Bağış Grubu

Default Mavi Ekranlar

var XP hangi var? muhtemelen, ive var edilmiş çok fazla koç var

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 30 Ocak 2008, 05:42
Bağış Grubu

Default Mavi Ekranlar

Alıntı:
Originally Posted by RB211 View Post
Merhaba. Geçen hafta sonu benim bilgisayar yeniden. Bu M2N-E SLI kurulu, Sapphire 1950 PRO 256MB PCI-E grafik, 4GB pc6400-800 RAM (2 x2), Athlon 64 5600x2 var. At tamam koştu ilk, tho rebootlayana ve zaman aldı genellikle 3 ya da 4 kere denedim başarı önce. Ben almak pencere mesajları Windows dosya bende yeniden yüklenmesi (Windows XP) bozuk olduğu tutulur.
Şimdi, ama başlar birkaç dakika sonra mavi ekran efsanesi kötü kuyruk başlık "" gider. Ben ve benim eski 500 WT güç kaynağı kullanıyorum şimdi yeni sürümünü 750 sipariş edilecektir. Does anyone başka fikirleri var mı?
Peynir
Biriktirme dosyaları gibi bozuk bulunmaktadır. Bir büyük PSU gerekmez (Yazdırma sistemi)!

Bunu devre dışı bırakmanız gerekebilir / sizin yazıcıları kaldırın kadar bu sabit alabilirsiniz. Ayrıca Yazdırma Biriktiricisi hizmetini durdurun.

Old 30 Ocak 2008, 05:45
Bağış Grubu

Default Mavi Ekranlar

Alıntı:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Biriktirme dosyaları gibi bozuk bulunmaktadır. Bir büyük PSU gerekmez (Yazdırma sistemi)!

Bunu devre dışı bırakmanız gerekebilir / sizin yazıcıları kaldırın kadar bu sabit alabilirsiniz. Ayrıca Yazdırma Biriktiricisi hizmetini durdurun.
Ben benim 32bit Vista'da 4GB almaya çalıştı kötü havuzu başlık almak için, kullanılan 3GB için, en çok 32 aşağı hareket ve mavi ekran kullanabilirsiniz çünkü henüz

Ancak bu sadece benim gibi geçinmek düzeltmek yukarı yapmak değil ben yanlış olabilir

Old 30 Ocak 2008, 05:59
Bağış Grubu

Default Mavi Ekranlar

Alıntı:
Originally Posted by mrdaveyk View Post
Ben benim 32bit Vista'da 4GB almaya çalıştı kötü havuzu başlık almak için, kullanılan 3GB için, en çok 32 aşağı hareket ve mavi ekran kullanabilirsiniz çünkü henüz

Ancak bu sadece benim gibi geçinmek düzeltmek yukarı yapmak değil ben yanlış olabilir
Vay, sadece RAM miktarını belirledik. Yapabilirsin de hemen!

Dışarı modülü hafıza alarak deneyin!

Old 30 Ocak 2008, 09:56
Üye Grubu

Default Mavi Ekranlar

Ben koç şey denemek olacak ama neden 4GB çok anlamak cant? Eski kurulum gelen 4 x 1GB stickler var biliyorum ben gidin vereceğiz türü vb emin değilim tho. Şerefe beyler. Oh ve .. eve XP
Old 30 Ocak 2008, 10:03
Üye Grubu

Default Mavi Ekranlar

XP Home doesnt tanıyan fazla 3GB veya koç. XP Pro 64bit yapar ancak.
Old 30 Ocak 2008, 10:35
Bağış Grubu

Default Mavi Ekranlar

Alıntı:
Originally Posted by Mike0001 View Post
Vay, sadece RAM miktarını belirledik. Yapabilirsin de hemen!

Dışarı modülü hafıza alarak deneyin!
Sadece doğrulayabilirsiniz sevindim bok konuşurken im değil

Bize nasıl dostum bin bildirin

Old 30 Ocak 2008, 11:22
Üye Grubu

Default Mavi Ekranlar

Ev var, yazılarınızın okuyun ve bir Mem dışarı aldı stickler. Şimdi 2Gb orada. Bu 15 dakika sürdü ve tekrar mavi ekran gitti Diğer düşünceler çocuklar. Gerçekten burada yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.
Old 30 Ocak 2008, 11:25
Üye Grubu

Default Mavi Ekranlar

Ayrıca eski M 2Gb Mem / b (4 X 512) ve özel bilmiyorsanız tho. Ben de bir sonraki .. Üzgünüz .. Zaten o didnt I. söyledi deneyin verebilir.
Reply

Register

Bookmarks