менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Сині екрани

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 січня 2008, 05:24
Член групи

Default Сині екрани

Привіт. Я перебудував "Мій комп'ютер" в минулі вихідні. Вона M2N-E SLI ради, Sapphire 1950 PRO 256MB PCI-E графіка, 4Gb PC6400-800 RAM (2 x2), Athlon 64 5600x2. Спочатку він працював добре, Tho перезавантаження взяв свій час і часто намагалася 3 або 4 рази, перш ніж успіхів. Я ставала всі вікна повідомлень, вікна файл був корумпованим і я перевстановити Windows (XP).
Тепер починається, але через кілька хвилин йде в синій екран з "поганими котушку заголовок" легендою. Я використовую мій старий 500 Вт блок живлення і тепер буде замовленні нової версії 750. Хто-небудь є якісь інші ідеї?
Ура
Old 30 січня 2008, 05:42
Донор групи

Default Сині екрани

XP який у вас є? Ймовірно, у вас дуже багато пам'яті, Ive були там

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 30 січня 2008, 05:42
Донор групи

Default Сині екрани

Цитата:
Спочатку Написав RB211 View Post
Привіт. Я перебудував "Мій комп'ютер" в минулі вихідні. Вона M2N-E SLI ради, Sapphire 1950 PRO 256MB PCI-E графіка, 4Gb PC6400-800 RAM (2 x2), Athlon 64 5600x2. Спочатку він працював добре, Tho перезавантаження взяв свій час і часто намагалася 3 або 4 рази, перш ніж успіхів. Я ставала всі вікна повідомлень, вікна файл був корумпованим і я перевстановити Windows (XP).
Тепер починається, але через кілька хвилин йде в синій екран з "поганими котушку заголовок" легендою. Я використовую мій старий 500 Вт блок живлення і тепер буде замовленні нової версії 750. Хто-небудь є якісь інші ідеї?
Ура
Звучить як файли черги є корумпованими. (Printing System) Вам не потрібні великі блоки живлення!

Можливо, вам доведеться вимкнути / видалити принтери, поки ви можете отримати це виправлено. Також зупиніть службу "Диспетчер черги друку.

Old 30 січня 2008, 05:45
Донор групи

Default Сині екрани

Цитата:
Спочатку Написав Mike0001 View Post
Звучить як файли черги є корумпованими. (Printing System) Вам не потрібні великі блоки живлення!

Можливо, вам доведеться вимкнути / видалити принтери, поки ви можете отримати це виправлено. Також зупиніть службу "Диспетчер черги друку.
я використав для отримання заголовків басейну погано, коли я спробував отримати 4 Гб на моїй Vista 32bit, переїхав його до 3GB, самі 32 можна використовувати і синього екрану не було так

Я можу помилятися, хоча це тільки з моєї помиритися, як ви йдете вздовж виправити

Old 30 січня 2008, 05:59
Донор групи

Default Сині екрани

Цитата:
Спочатку Написав mrdaveyk View Post
я використав для отримання заголовків басейну погано, коли я спробував отримати 4 Гб на моїй Vista 32bit, переїхав його до 3GB, самі 32 можна використовувати і синього екрану не було так

Я можу помилятися, хоча це тільки з моєї помиритися, як ви йдете вздовж виправити
Вау, лише зауважив, що обсяг оперативної пам'яті. Ви можете опинитися мають рацію!

Спробуйте з модулем пам'яті Out!

Old 30 січня 2008, 09:56
Член групи

Default Сині екрани

Я постараюся RAM річ, але я нахиляє розумію, чому 4Gb занадто багато? У мене є 4 X 1GB палички з моєї старої установки Тхо НЕ впевнені, який тип і т.д. Я дам йому йти. Cheers хлопці. Та й XP Home ..
Old 30 січня 2008, 10:03
Член групи

Default Сині екрани

XP Home doesn't визнати більш ніж 3 Гб або RAM. XP Pro 64bit робить однако.
Old 30 січня 2008, 10:35
Донор групи

Default Сині екрани

Цитата:
Спочатку Написав Mike0001 View Post
Вау, лише зауважив, що обсяг оперативної пам'яті. Ви можете опинитися мають рацію!

Спробуйте з модулем пам'яті Out!
Я просто радий, що ви можете підтвердити їм не говоримо лайно

Дозвольте нам знати, як ви отримаєте на приятеля

Old 30 січня 2008, 11:22
Член групи

Default Сині екрани

Повернувшись додому, прочитав ваші пости і дістав одну з Mem палички. Тепер просто 2Gb там. Вона тривала 15 хвилин і повернувся в синій екран Будь-які інші хлопці думками. Я дуже ціную вашу допомогу тут.
Old 30 січня 2008, 11:25
Член групи

Default Сині екрани

Я також маю 2Gb Mem в моїй старій M / B (4 х 512) Тхо не впевнені у своєму Spec. Я міг би також дати спробувати, що пізніше Ой .. .. Я вже говорив, що Didn't I..
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.