![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт. Я перебудував "Мій комп'ютер" в минулі вихідні. Вона M2N-E SLI ради, Sapphire 1950 PRO 256MB PCI-E графіка, 4Gb PC6400-800 RAM (2 x2), Athlon 64 5600x2. Спочатку він працював добре, Tho перезавантаження взяв свій час і часто намагалася 3 або 4 рази, перш ніж успіхів. Я ставала всі вікна повідомлень, вікна файл був корумпованим і я перевстановити Windows (XP). Тепер починається, але через кілька хвилин йде в синій екран з "поганими котушку заголовок" легендою. Я використовую мій старий 500 Вт блок живлення і тепер буде замовленні нової версії 750. Хто-небудь є якісь інші ідеї? Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP який у вас є? Ймовірно, у вас дуже багато пам'яті, Ive були там
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Можливо, вам доведеться вимкнути / видалити принтери, поки ви можете отримати це виправлено. Також зупиніть службу "Диспетчер черги друку.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я можу помилятися, хоча це тільки з моєї помиритися, як ви йдете вздовж виправити
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Спробуйте з модулем пам'яті Out!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я постараюся RAM річ, але я нахиляє розумію, чому 4Gb занадто багато? У мене є 4 X 1GB палички з моєї старої установки Тхо НЕ впевнені, який тип і т.д. Я дам йому йти. Cheers хлопці. Та й XP Home .. |
|
| |||
| |||
| XP Home doesn't визнати більш ніж 3 Гб або RAM. XP Pro 64bit робить однако. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Дозвольте нам знати, як ви отримаєте на приятеля
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Повернувшись додому, прочитав ваші пости і дістав одну з Mem палички. Тепер просто 2Gb там. Вона тривала 15 хвилин і повернувся в синій екран Будь-які інші хлопці думками. Я дуже ціную вашу допомогу тут. |
|
| |||
| |||
| Я також маю 2Gb Mem в моїй старій M / B (4 х 512) Тхо не впевнені у своєму Spec. Я міг би також дати спробувати, що пізніше Ой .. .. Я вже говорив, що Didn't I.. |