по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Зареждащата въпроси

Reply

Нишка Инструменти
Old 11-ти ноември, 2007, 14:34
Новите държави Група

хей .. Im текат Windows XP Home.
Моят компютър е малко мързелив, както аз тичам много уеб програмиране устройства и програми др Поради това, няма данни за моя компютър, който е изключително важен. Айв наскоро имаше някои проблеми с CD диск, който е бил променен за трети път, откакто бях на компютъра, (въпрос е, че тя отказва да отвори или прочете съдържанието когато накрая няма открити) Моят компютър е inadvertantly затваряне на няколко дни Преди векове, тъй като Im получаване на син екран грешка на зареждащата ..
Аз действително арго запомни грешката код. съжалявам.

Моят въпрос е, знам какво е причинило проблема и начина за разрешаването му. (само с помощта на Windows XP диск и изпълнявате diskcheck и изтриване). Проблемът е, tht аз арго добивам определителен член CD карам да четат диска и аз арго Русе ново CD устройството, без да го инсталирате, и както АЗ арго се към компютъра, аз арго я инсталирате ..

Дали някой има някакви предложения за това как аз мога да си взема компютър за пускане на диск. Всички предложения ще се приемат с благодарност ......

Много благодаря предварително,
Джейми
Old 12-ти Ноември 2007, 02:39
Номер на групата

Били ли сте опитвали опциите в конзолата за възстановяване на спасителни вашия диск тогава? (Не само ScanDisk.)

Бих предполагат fixmbr и fixboot

http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
Old 12-ти Ноември 2007, 03:12
Новите държави Група

Благодаря Майк но ви липсва ми точка на въпроса .... Както казах аз знам причината и лек. Но това, което ми CD устройство приучавам чете дискове навик понякога дори открито за мен да сложите диска инча I wasn't, че ако му е възможно да се използва нова, без да се налага да инсталирате един часа
Old 12-ти Ноември 2007, 03:25
Номер на групата

А "чете диска" означаваше четат CD, извинявай!

Не трябва да има проблем при пускане на нов диск инча Би било трудно да стартирате от CD-та друго. В BIOS знае нищо за Windoze и нейните водачи, както и че е това, което е стартиране на CD-та.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc