![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| хей .. Im текат Windows XP Home. Моят компютър е малко мързелив, както аз тичам много уеб програмиране устройства и програми др Поради това, няма данни за моя компютър, който е изключително важен. Айв наскоро имаше някои проблеми с CD диск, който е бил променен за трети път, откакто бях на компютъра, (въпрос е, че тя отказва да отвори или прочете съдържанието когато накрая няма открити) Моят компютър е inadvertantly затваряне на няколко дни Преди векове, тъй като Im получаване на син екран грешка на зареждащата .. Аз действително арго запомни грешката код. съжалявам. Моят въпрос е, знам какво е причинило проблема и начина за разрешаването му. (само с помощта на Windows XP диск и изпълнявате diskcheck и изтриване). Проблемът е, tht аз арго добивам определителен член CD карам да четат диска и аз арго Русе ново CD устройството, без да го инсталирате, и както АЗ арго се към компютъра, аз арго я инсталирате .. Дали някой има някакви предложения за това как аз мога да си взема компютър за пускане на диск. Всички предложения ще се приемат с благодарност ...... Много благодаря предварително, Джейми |
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали опциите в конзолата за възстановяване на спасителни вашия диск тогава? (Не само ScanDisk.) Бих предполагат fixmbr и fixboot http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true |
|
| |||
| |||
| Благодаря Майк но ви липсва ми точка на въпроса .... Както казах аз знам причината и лек. Но това, което ми CD устройство приучавам чете дискове навик понякога дори открито за мен да сложите диска инча I wasn't, че ако му е възможно да се използва нова, без да се налага да инсталирате един часа |
|
| |||
| |||
| А "чете диска" означаваше четат CD, извинявай! Не трябва да има проблем при пускане на нов диск инча Би било трудно да стартирате от CD-та друго. В BIOS знае нищо за Windoze и нейните водачи, както и че е това, което е стартиране на CD-та. |