menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Bootup otázky

Reply

Thread Nástroje
Old 11.listopadu 2007, 14:34
Nový člen skupiny

Default Bootup otázky

hej .. Chat s operačním systémem Windows XP Home.
Mé PC je trochu zdlouhavý, jak běžet i hodně programování webových zařízení a programy, atd. Z tohoto důvodu se údaje o mém PC, že je velmi důležité. IVE nedávno měl určité problémy s CD-ROM, který byl změněn na třetí čas, protože jsem měl v počítači (problém je, že ji odmítne otevřít nebo přečíst obsah, když se konečně otevřené) My PC bylo inadvertantly vypnout pár dní lety a od té doby im obdrží chybu na modré obrazovce bootup ..
i cant skutečně vzpomenout na kód chyby. omlouvat se.

Moje otázka je, vím, co způsobilo problém a jak ho vyřešit. (pouze při použití systému Windows XP disk a spustit diskcheck a odstraňovat). Problém je v THT i cant dostat CD přečíst disk a i cant lest nové CD bez instalace, a jako i cant dostat do počítače, i cant nainstalovat ..

Má někdo má nějaké návrhy, jak se může dostat i můj počítač spustit disk. Jakékoli návrhy budou přijata s vděčností ......

Děkuji předem
Jamie
Old 12.listopadu 2007, 02:39
Dárce Skupina

Default Bootup otázky

Snažili jste se voleb do konzoly pro zotavení, aby byla zachráněna disku pak? (Ne jen scandisk.)

Chtěl bych navrhnout fixmbr nebo fixboot

http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
Old 12.listopadu 2007, 03:12
Nový člen skupiny

Default Bootup otázky

mike, ale díky vaší chybí moje místo otázku .... jak jsem řekl: Já vím, příčiny a léčba. ale co my CD zvyklý číst disky někdy zvyklý i otevřené pro mě, aby se disk palce i wasn't jistý jestliže její možné použít novou, aniž by museli instalovat
Old 12.listopadu 2007, 03:25
Dárce Skupina

Default Bootup otázky

Ah "přečíst disk" znamenalo číst CD, sorry!

Ty by neměly mít problém uvedení nového disku palců by bylo obtížné zavádět z CD jinak. BIOS neví nic o Windoze a jeho řidiči, a to je to, co je zavedení CD.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Síťový tisk v XP na bootup, ne po přihlášení? crossedphoenix Operační systémy Windows 3 13. října 2008 10:14
Pomoc s bootup problém! shroomo Operační systémy Windows 7 13. června 2008 06:00
Ghost úspěšné - bootup ne smt1967 Obecné Software Chat 3 5. prosince 2007 11:33
Noisey bootup mrdaveyk Obecné Hardware Chat 5 25. listopadu 2007 13:38
Windows bootup náhle začal znepokojovat - prosím pomozte: S MadVlrus Operační systémy Windows 1 11. listopadu 2007 15:24
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.