![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hej .. Chat s operačním systémem Windows XP Home. Mé PC je trochu zdlouhavý, jak běžet i hodně programování webových zařízení a programy, atd. Z tohoto důvodu se údaje o mém PC, že je velmi důležité. IVE nedávno měl určité problémy s CD-ROM, který byl změněn na třetí čas, protože jsem měl v počítači (problém je, že ji odmítne otevřít nebo přečíst obsah, když se konečně otevřené) My PC bylo inadvertantly vypnout pár dní lety a od té doby im obdrží chybu na modré obrazovce bootup .. i cant skutečně vzpomenout na kód chyby. omlouvat se. Moje otázka je, vím, co způsobilo problém a jak ho vyřešit. (pouze při použití systému Windows XP disk a spustit diskcheck a odstraňovat). Problém je v THT i cant dostat CD přečíst disk a i cant lest nové CD bez instalace, a jako i cant dostat do počítače, i cant nainstalovat .. Má někdo má nějaké návrhy, jak se může dostat i můj počítač spustit disk. Jakékoli návrhy budou přijata s vděčností ...... Děkuji předem Jamie |
|
| |||
| |||
| Snažili jste se voleb do konzoly pro zotavení, aby byla zachráněna disku pak? (Ne jen scandisk.) Chtěl bych navrhnout fixmbr nebo fixboot http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true |
|
| |||
| |||
| mike, ale díky vaší chybí moje místo otázku .... jak jsem řekl: Já vím, příčiny a léčba. ale co my CD zvyklý číst disky někdy zvyklý i otevřené pro mě, aby se disk palce i wasn't jistý jestliže její možné použít novou, aniž by museli instalovat |
|
| |||
| |||
| Ah "přečíst disk" znamenalo číst CD, sorry! Ty by neměly mít problém uvedení nového disku palců by bylo obtížné zavádět z CD jinak. BIOS neví nic o Windoze a jeho řidiči, a to je to, co je zavedení CD. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Síťový tisk v XP na bootup, ne po přihlášení? | crossedphoenix | Operační systémy Windows | 3 | 13. října 2008 10:14 |
| Pomoc s bootup problém! | shroomo | Operační systémy Windows | 7 | 13. června 2008 06:00 |
| Ghost úspěšné - bootup ne | smt1967 | Obecné Software Chat | 3 | 5. prosince 2007 11:33 |
| Noisey bootup | mrdaveyk | Obecné Hardware Chat | 5 | 25. listopadu 2007 13:38 |
| Windows bootup náhle začal znepokojovat - prosím pomozte: S | MadVlrus | Operační systémy Windows | 1 | 11. listopadu 2007 15:24 |
| Thread Nástroje | |
| |