μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Εκκίνησης θέματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Νοεμβρίου 2007, 14:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εκκίνησης θέματα

Ει .. im εκτελεί τα Windows XP Home.
Τον υπολογιστή μου είναι λίγο υποτονική όπως έχω πολλά web προγραμματισμό συσκευές και τα προγράμματα κλπ. Για αυτό το λόγο, υπάρχουν στοιχεία για τον υπολογιστή μου ότι είναι πολύ σημαντικό. IVE πρόσφατα κάποια προβλήματα με το CD-ROM που έχει αλλάξει για τρίτη φορά από τότε που είχε ο υπολογιστής, (το θέμα είναι ότι αρνείται να ανοίξει, ή να διαβάσει το περιεχόμενο, όταν τελικά το άνοιγμα) το PC μου ήταν inadvertantly κλείσει σε λίγες ημέρες πριν και μετά τη λήψη μιας im μπλε οθόνη λάθους εκκίνησης ..
i επίκλιση πραγματικά θυμόμαστε το λάθος κωδικό. συγγνώμη.

Το σημείο είναι, ξέρω τι έχει προκαλέσει το θέμα και πώς να το επιλύσουν. (απλά με τη χρήση των Windows XP στο δίσκο και τη λειτουργία μιας diskcheck και να διαγράψετε). Το πρόβλημα είναι tht i get επίκλισης τη μονάδα CD για να διαβάσετε το δίσκο και θ επίκλισης τέχνασμα μια νέα μονάδα CD χωρίς εγκατάσταση αυτή, όπως και επίκλισης i get πάνω στον υπολογιστή, εγκαταστήστε το i επίκλισης ..

Υπάρχει κάποιος που έχει προτάσεις για το πώς θα μπορέσουμε να τον υπολογιστή μου για τη λειτουργία του δίσκου. Τυχόν προτάσεις θα πρέπει να ληφθούν με ευγνωμοσύνη ......

Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων,
Jamie
Old 12 Νοεμβρίου 2007, 02:39
Ομάδα Δωρητών

Default Εκκίνησης θέματα

Έχετε δοκιμάσει τις επιλογές στο Recovery Console για τη διάσωση σας δίσκο τότε; (Δεν έχει μόνο ένα scandisk.)

Θα πρότεινα Fixmbr και Fixboot

http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
Old 12 Νοεμβρίου 2007, 03:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εκκίνησης θέματα

mike χάρη σας, αλλά μου λείπει το σημείο της ερώτησης .... όπως είπα γνωρίζω την αιτία και τη θεραπεία. αλλά αυτό που μου μονάδα CD wont διαβάσει δίσκους συνηθίζει ορισμένες φορές ακόμη ανοικτή για μένα να τεθεί ένα δίσκο in. i wasn't βέβαιος αν η δυνατή η χρήση ενός νέου, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν ένα
Old 12 Νοεμβρίου 2007, 03:25
Ομάδα Δωρητών

Default Εκκίνησης θέματα

Ah "διαβάσετε ένα δίσκο" σήμαινε διαβάστε ένα CD, συγγνώμη!

Δεν πρέπει να έχουμε πρόβλημα θέτοντας ένα νέο δίσκο in. Θα ήταν δύσκολο για την εκκίνηση από CD διαφορετικά. Το BIOS δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με Windoze και τους οδηγούς, και αυτό είναι που την εκκίνηση του CD.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.