manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Bootup pitanja

Reply

Thread Tools
Old 11. studenog 2007, 14:34
Novi član grupe

Default Bootup pitanja

hej .. IM Windows XP Home.
Moj pc je malo spor, kao i pokrenuti mnogo Web programiranje uređaji i programi i sl. Zbog toga, postoje podaci na moj računalo koje je vrlo važno. ive u posljednje vrijeme imali problema s CD pogon koji je promijenjen po treći put jer sam imala računalo, (pitanje se u tome da ga odbije otvoriti, ili čitanje sadržaja kada ga konačno ne otvarati) My PC je inadvertantly zatvorena nekoliko dana ago i otkad im primate pogrešku na plavom zaslonu bootup ..
ja licemjerje sjećati se zapravo greška koda. žao mi je.

Moj pointcast je, znam što je uzrokovalo problem i kako ga riješiti. (jednostavno pomoću Windows XP disk i pokretanje i brisanje diskcheck). Problem je tht ja licemjerje dobiti CD za čitanje disk i licemjerje i lukavstvo novi cd voziti bez instalirate ga, kao i ja licemjerje dobiti na računalo, instalirajte ga ja licemjerje ..

Se bilo tko imati bilo koji sugestija kako ja mogu dobiti moj PC to trčanje disk. Bilo koji sugestija će sa zahvalnošću ......

Mnogobrojan hvala unaprijed,
Jamie
Old 12. studenog 2007, 02:39
Donatorska Grupa

Default Bootup pitanja

Jeste li pokušao mogućnosti u konzolu za oporavak u spašavanju vašeg diska onda? (Ne samo ScanDisk.)

Htjela predlažemo fixmbr ili fixboot

http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
Old 12. studenog 2007, 03:12
Novi član grupe

Default Bootup pitanja

hvala Miško ali vaš nestalo moje točke pitanje .... kao što sam rekao ja znam uzrok i lijek. ali što moj CD navika čitati diskove navika ponekad čak i otvorene za me stavi disk in sam nije siguran ako je moguće koristiti novu, bez potrebe da instalirate jedan
Old 12. studenog 2007, 03:25
Donatorska Grupa

Default Bootup pitanja

Ah "pročitati disk" značio pročitati CD, ispričavam se!

Ne biste trebali imati problema stavio novi drive in Bilo bi teško boot s CD-a na neki drugi način. BIOS zna ništa o Windoze i njegova vozača, i to je ono što je booting CD-a.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.