kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Bootup kérdések

Reply

Téma eszközök
Old November 11, 2007, 14:34
Új tag Csoport

Default Bootup kérdések

hey .. IM Windows XP Home.
My pc egy kicsit lassú, mint én távon sok webes programozási eszközök és programok, stb Ezért van adat, hogy a PC nagyon fontos. ive közelmúltban néhány probléma a CD-meghajtó, amely megváltoztatta a harmadik alkalommal, amióta a számítógépet, (kérdés az, hogy nem hajlandó megnyitni, vagy olvassa el a tartalmat, ha végül nem nyitott) My PC volt inadvertantly leállították néhány napra ezelőtt, és azóta im fogadó egy kék képernyő hiba bootup ..
i cant valójában emlékszik a hibakód. sajnálat.

Szerintem van, tudom, hogy mi okozta a problémát, és hogyan oldják meg. (csak a Windows XP-lemezt és fut diskcheck és törlése). A probléma az, THT i cant get a CD-meghajtó, hogy olvassa el a lemez, és én vidám csel egy új cd-meghajtó telepítése nélkül, és ahogy én vidám kap rá a számítógépet, i cant install it ..

Csinál akárki volna minden javaslatot, hogy hogyan tud a PC futtatni a lemezről. Minden olyan javaslatokat fog tenni a hála ......

Nagyon köszönöm előre
Jamie
Old November 12, 2007, 02:39
Donor Group

Default Bootup kérdések

Már próbáltam a lehetőségek a helyreállítási konzol a mentő, majd a lemez? (Nem csak a ScanDisk.)

Azt javasoljuk, fixmbr és fixboot

http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
Old November 12, 2007, 03:12
Új tag Csoport

Default Bootup kérdések

thanks mike de a hiányzó én pont kérdés .... Mondtam én tudom az okát, és a gyógyítás. de amit a CD-lemezeket is szokott olvasni szokott még nyitott meg, hogy egy lemezen be I wasn't biztos, hogy lehetséges egy új, anélkül, hogy telepíteni egy
Old November 12, 2007, 03:25
Donor Group

Default Bootup kérdések

Ah "szövegrész helyébe a lemez" azt jelentette, olvassa el a CD-t, bocs!

Nem kellett volna a probléma ami egy új meghajtó hüvelyk Nehéz lenne boot CD-ről másképp. A BIOS-ban semmit sem tud Windoze és a járművezetők, és ez az, amit az indítás a CD-ken.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hálózati nyomtatás az XP a bootup, nem a logika? crossedphoenix A Windows operációs rendszerek 3 13. október 2008 10:14
Segítség a bootup probléma! shroomo A Windows operációs rendszerek 7 13. június 2008 06:00
Ghost sikeres - bootup nem smt1967 General Chat szoftver 3 5. december 2007 11:33
Noisey bootup mrdaveyk Általános fémáru Chat 5 25. november 2007 13:38
Windows bootup hirtelen kezdett nyugtalankodik - kérem, segítsen: S MadVlrus A Windows operációs rendszerek 1 11. november 2007 15:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.