![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hey .. IM Windows XP Home. My pc egy kicsit lassú, mint én távon sok webes programozási eszközök és programok, stb Ezért van adat, hogy a PC nagyon fontos. ive közelmúltban néhány probléma a CD-meghajtó, amely megváltoztatta a harmadik alkalommal, amióta a számítógépet, (kérdés az, hogy nem hajlandó megnyitni, vagy olvassa el a tartalmat, ha végül nem nyitott) My PC volt inadvertantly leállították néhány napra ezelőtt, és azóta im fogadó egy kék képernyő hiba bootup .. i cant valójában emlékszik a hibakód. sajnálat. Szerintem van, tudom, hogy mi okozta a problémát, és hogyan oldják meg. (csak a Windows XP-lemezt és fut diskcheck és törlése). A probléma az, THT i cant get a CD-meghajtó, hogy olvassa el a lemez, és én vidám csel egy új cd-meghajtó telepítése nélkül, és ahogy én vidám kap rá a számítógépet, i cant install it .. Csinál akárki volna minden javaslatot, hogy hogyan tud a PC futtatni a lemezről. Minden olyan javaslatokat fog tenni a hála ...... Nagyon köszönöm előre Jamie |
|
| |||
| |||
| Már próbáltam a lehetőségek a helyreállítási konzol a mentő, majd a lemez? (Nem csak a ScanDisk.) Azt javasoljuk, fixmbr és fixboot http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true |
|
| |||
| |||
| thanks mike de a hiányzó én pont kérdés .... Mondtam én tudom az okát, és a gyógyítás. de amit a CD-lemezeket is szokott olvasni szokott még nyitott meg, hogy egy lemezen be I wasn't biztos, hogy lehetséges egy új, anélkül, hogy telepíteni egy |
|
| |||
| |||
| Ah "szövegrész helyébe a lemez" azt jelentette, olvassa el a CD-t, bocs! Nem kellett volna a probléma ami egy új meghajtó hüvelyk Nehéz lenne boot CD-ről másképp. A BIOS-ban semmit sem tud Windoze és a járművezetők, és ez az, amit az indítás a CD-ken. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hálózati nyomtatás az XP a bootup, nem a logika? | crossedphoenix | A Windows operációs rendszerek | 3 | 13. október 2008 10:14 |
| Segítség a bootup probléma! | shroomo | A Windows operációs rendszerek | 7 | 13. június 2008 06:00 |
| Ghost sikeres - bootup nem | smt1967 | General Chat szoftver | 3 | 5. december 2007 11:33 |
| Noisey bootup | mrdaveyk | Általános fémáru Chat | 5 | 25. november 2007 13:38 |
| Windows bootup hirtelen kezdett nyugtalankodik - kérem, segítsen: S | MadVlrus | A Windows operációs rendszerek | 1 | 11. november 2007 15:24 |
| Téma eszközök | |
| |