![]() |
|
| |||
| |||
| היי .. IM מערכת הפעלה Windows XP Home. המחשב שלי הוא קצת עצל כמו שאני מפעיל הרבה תכנות אינטרנט התקנים ותוכניות וכו 'בגלל זה, יש נתונים על המחשב שלי כי היא חשובה ביותר. ive לאחרונה היו כמה בעיות עם כונן תקליטורים אשר השתנה בפעם השלישית מאז היה לי את המחשב (בעיה להיות שהיא מסרבת לפתוח, או לקרוא את התוכן, כאשר סוף סוף עושה את זה פתוח) המחשב שלי היה inadvertantly לכבות כמה ימים לפני מאז IM מקבל מסך כחול השגיאה האתחול ב .. אני ממש זוכר את צביעות קוד שגיאה. מצטער. הנקודה שלי היא, אני יודע מה גרם לבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה. (פשוט באמצעות דיסק של Windows XP ו מפעיל diskcheck ולמחוק). הבעיה היא צביעות tht אני מקבל את התקליטור לכונן לקרוא את הדיסק ואני צביעות תרמית חדשה כונן CD בלי להתקין את זה, וכפי שאני צביעות לקבל על גבי המחשב, אני צביעות להתקין אותו .. האם מישהו יש לך הצעות על איך אני יכול לקבל את המחשב כדי להפעיל את הדיסק. כל הצעה תועבר עם תודה ...... הרבה תודה מראש, Jamie |
|
| |||
| |||
| האם ניסית את האפשרויות במסוף השחזור כדי להציל את הדיסק אז? (לא רק סורק.) הייתי מציע fixmbr או fixboot http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true |
|
| |||
| |||
| תודה מייק, אבל חסר את הצבע של השאלה שלי .... כמו שאמרתי אני יודע את הסיבה ו תרופה. אבל מה את כונן התקליטורים לקרוא דיסק wont wont לפעמים אפילו לפתוח לי לשים דיסק למערכת אני בטוח אם wasn't שלה ניתן להשתמש חדשה מבלי להתקין אחת |
|
| |||
| |||
| אה "לקרוא את הדיסק" התכוון לקרוא תקליטור, סליחה! אתה לא אמור להיות בעיה בהצבת הכונן למערכת חדשה זה יהיה קשה אתחול מ תקליטורים אחרת. ה-BIOS לא יודע כלום על Windoze ואת מנהלי ההתקנים, וזה מה באתחול של תקליטורים. |