![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey .. im Windows XP Home. Mano PC yra šiek tiek vangus kaip paleisti web programavimo prietaisus ir programas ir tt daug Dėl to, yra duomenys apie mano PC, kad yra labai svarbu. IVE neseniai kai su CD disko, kuris buvo pakeistas į trečią kartą, nes turėjau problemų su kompiuteriu, (problema yra ta, kad jis atsisako atidaryti arba skaityti turinį, kai jis pagaliau veikia atviri) Mano PC buvo inadvertantly uždaryti keletą dienų atgal ir nuo tada jiems gauti mėlynas ekranas su klaida bootup .. I cant faktiškai Prisiminti klaidos kodas. atsiprašau. Mano taškas, aš žinau, kas sukėlė problemą ir kaip ją išspręsti. (tik naudojant Windows XP diską ir veikia diskcheck ir trinti). Problema yra THT I cant get kompaktinio disko skaityti diską ir i cant Ruse naują kompaktinį diską, be diegiant ir kaip i cant get į kompiuterį, I cant install it .. Ar kas nors kokių nors pasiūlymų, kaip, kaip aš galiu gauti savo kompiuteryje paleisti diską. Bet kokie pasiūlymai bus priimti su dėkingumu ...... Many thanks in advance, Jamie |
|
| |||
| |||
| Ar bandėte į atkūrimo konsolę galimybių gelbėjimo disko tada? (Ne tik scandisk). Siūlyčiau FIXMBR arba fixboot http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true |
|
| |||
| |||
| Thanks Mike, bet jūsų trūksta mano taško klausimas .... kaip sakiau aš žinau, priežastys ir gydymas. Bet kas mano CD-ROM įpratęs skaityti diskus kartais įprotis net atidaryti man įdėti diską in I wasnt tikrai, jei jo galima naudotis nauju nereikia įdiegti vieną |
|
| |||
| |||
| Ah "skaityti diską" reiškia skaityti CD, atsiprašome! Jums neturėtų būti problema išleisti naują diską in Būtų sunku paleisti iš CD kitaip. BIOS, nieko nežino apie Windoze ir jos tvarkykles, ir tai, kas yra paleidimo CD. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Spausdinimo tinklo, XP ne bootup, o ne po prisijungimo? | crossedphoenix | Windows "operacinės sistemos | 3 | 13 spalis 2008 10:14 |
| Pagalba bootup problema! | shroomo | Windows "operacinės sistemos | 7 | Birželis 13, 2008 06:00 |
| Ghost sėkmingas - bootup nėra | smt1967 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 5 gruodis 2007 11:33 |
| Noisey bootup | mrdaveyk | General Hardware Chat | 5 | Lapkritis 25, 2007 13:38 |
| Windows bootup staiga pradėjo jaudinimasis - Please help: S | MadVlrus | Windows "operacinės sistemos | 1 | Lapkritis 11, 2007 15:24 |
| Temos įrankiai | |
| |