mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Bootup jautājumi

Reply

Thread Tools
Old Novembris 11, 2007, 14:34
New Member Group

Default Bootup jautājumi

hey .. im Windows XP Home.
Mans pc ir nedaudz stagnācija, kā palaist daudz Web programmēšana ierīcēm un programmām utt Šī iemesla dēļ, ir dati par datoru, kas ir ļoti svarīgi. IVE nesen bija daži ar CD disku, kas ir mainīta, lai trešo reizi, jo man bija datoru problēmas, (jautājums ir tas, ka tā atsakās atvērt, vai lasīt saturu, kad tā beidzot nav atvērts) Mans dators bija inadvertantly jāslēdz dažas dienas atpakaļ un kopš tā laika im saņemšanas zils ekrāns kļūdu bootup ..
i cant faktiski atcerēties kļūdas kodu. atvainojiet.

Mans jautājums ir, es zinu, kas ir izraisījis jautājums un kā to atrisināt. (vienkārši, izmantojot Windows XP diska un darbojas diskcheck un dzēst). Problēma ir THT i cant get CD disku nolasīt disku un I cant viltība jaunu cd drive bez instalēšanas tā, kā nevaru saņemt uz datora, i cant instalējiet to ..

Vai kāds ir kādi, kas ieteikumi, kā es varu saņemt savu PC, lai palaistu disku. Any suggestions tiks pieņemts ar pateicību ......

Many thanks in advance,
Jamie
Old Novembris 12, 2007, 02:39
Donors Group

Default Bootup jautājumi

Vai esat mēģinājuši ar atkopšanas konsoli iespējas glābšanas diska tad? (Ne tikai scandisk.)

Es ieteiktu fixmbr vai fixboot

http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
Old Novembris 12, 2007, 03:12
New Member Group

Default Bootup jautājumi

thanks mike bet jūsu trūkst manām jautājums .... kā es teicu, es zinu cēloni un izārstēt. bet kāds ir mans CD disku paradis lasīt disks dažreiz mēdz pat atvērt man likt disku iekšā i wasn't pārliecināts, ja tās var izmantot jaunu neinstalējot vienu
Old Novembris 12, 2007, 03:25
Donors Group

Default Bootup jautājumi

Ah "read disks" nozīmē lasīt CD, piedodiet!

Jums nav problēmu nodot jaunu disku iekšā būtu grūti palaist no CD citādi. BIOS neko nezin par Windoze un tās vadītāju, un kas ir tas, kas booting CD.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.