![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey .. im z systemem Windows XP Home. Mój komputer jest mały i słaby, jak uruchomić wiele internetowych programowania urządzeń i programów itp. W związku z tym istnieje danych na moim komputerze, który jest bardzo ważny. ive niedawno miał problemy z CD-ROM, która została zmieniona po raz trzeci, ponieważ miałem komputera (problem jest, że odmawia się otworzyć lub odczytać zawartość kiedy wreszcie nie otwarte) inadvertantly Mój komputer był zamknięty przez kilka dni temu i do tej pory im odbiór niebieski ekran błędu bootup .. i cant faktycznie zapamiętać kod błędu. przepraszam. Mój punkt jest, wiem co to jest przyczyną problemu i jak go rozwiązać. (po prostu za pomocą systemu Windows XP na dysku oraz uruchomienie diskcheck i usunąć). Problem polega na tht i cant get CD-ROM do odczytu dysku i Ruse i cant nowy napęd CD bez potrzeby instalowania go, jak i cant get na komputerze, i cant go zainstalować .. Czy ktoś ma jakieś sugestie, w jaki sposób mogę uzyskać mojego komputera, aby uruchomić dysku. Wszelkie sugestie będą brane z wdzięcznością ...... Many thanks in advance, Jamie |
|
| |||
| |||
| Czy próbowali opcji w Konsoli odzyskiwania w celu ratowania tego dysku? (Nie tylko scandisk.) Sugerowałbym fixmbr lub FIXBOOT http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true |
|
| |||
| |||
| thanks mike ale brakuje mojego punktu pytanie .... jak powiedziałem znam przyczyny i leczyć. ale co my CD wont czytać dysków wont czasami nawet otwarte dla mnie do położenia dysku cala i wasnt sure if jej możliwość korzystania z nowego, bez konieczności instalacji jednego |
|
| |||
| |||
| Ah "odczytać dysku" rozumie odczytać CD, sorry! Użytkownik nie powinien mieć problemu wprowadzenie nowego napędu cali byłoby trudne do uruchamiania z płyty CD inaczej. BIOS wie nic o Windoze i kierowców, i to jest uruchamianie płyt. |
![]() |
|
| Zakładki |