menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Bootup otázky

Reply

Thread Tools
Old 11. novembra 2007, 14:34
Nový člen skupiny

hej .. Chat s operačným systémom Windows XP Home.
Moje PC je trochu zdĺhavý, ako bežať aj veľa programovania webových zariadenia a programy, atď Z tohto dôvodu sa údaje o mojom PC, že je veľmi dôležité. IVE nedávno mal určité problémy s CD-ROM, ktorý bol zmenený na tretí čas, pretože som mal v počítači (problém je, že ju odmietne otvoriť alebo prečítať obsah, keď sa konečne otvorené) My PC bolo inadvertantly vypnúť pár dní rokmi a od tej doby im dostane chybu na modrej obrazovke bootup ..
i cant skutočne vzpomenout na kód chyby. ospravedlňovať sa.

Moja otázka je, viem, čo spôsobilo problém a ako ho vyriešiť. (len pri použití systému Windows XP disk a spustit diskcheck a odstraňovať). Problém je v THT i cant dostať CD prečítať disk a i cant lest nové CD bez inštalácie, a ako i cant dostať do počítača, i cant nainštalovať ..

Má niekto má nejaké návrhy, ako sa môže dostať aj môj počítač spustiť disk. Akékoľvek návrhy budú prijaté s vděčností ......

Ďakujem vopred
Jamie
Old 12.Novembra 2007, 02:39
Darcu Skupina

Snažili ste sa volieb do konzoly na obnovenie, aby bola zachráněna disku potom? (Nie len scandisk.)

Chtěl bych navrhnúť fixmbr alebo fixboot

http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
Old 12.Novembra 2007, 03:12
Nový člen skupiny

mike, ale vďaka vašej chýba moje miesto otázku .... ako som povedal: Ja viem, príčiny a liečba. ale co my CD zvyknutý čítať disky niekedy zvyknutý aj otvorené pre mňa, aby sa disk palce aj wasn'ta istý ak jej možné použiť novú, bez toho, aby museli inštalovať
Old 12.Novembra 2007, 03:25
Darcu Skupina

Ah "prečítať disk" znamenalo čítať CD, sorry!

Ty by nemali mať problém uvedenie nového disku palcov by bolo ťažké zavádzať z CD inak. BIOS nevie nič o windoze a jeho vodičovi, a to je to, čo je zavedenie CD.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.