![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej .. Chat s operačným systémom Windows XP Home. Moje PC je trochu zdĺhavý, ako bežať aj veľa programovania webových zariadenia a programy, atď Z tohto dôvodu sa údaje o mojom PC, že je veľmi dôležité. IVE nedávno mal určité problémy s CD-ROM, ktorý bol zmenený na tretí čas, pretože som mal v počítači (problém je, že ju odmietne otvoriť alebo prečítať obsah, keď sa konečne otvorené) My PC bolo inadvertantly vypnúť pár dní rokmi a od tej doby im dostane chybu na modrej obrazovke bootup .. i cant skutočne vzpomenout na kód chyby. ospravedlňovať sa. Moja otázka je, viem, čo spôsobilo problém a ako ho vyriešiť. (len pri použití systému Windows XP disk a spustit diskcheck a odstraňovať). Problém je v THT i cant dostať CD prečítať disk a i cant lest nové CD bez inštalácie, a ako i cant dostať do počítača, i cant nainštalovať .. Má niekto má nejaké návrhy, ako sa môže dostať aj môj počítač spustiť disk. Akékoľvek návrhy budú prijaté s vděčností ...... Ďakujem vopred Jamie |
|
| |||
| |||
| Snažili ste sa volieb do konzoly na obnovenie, aby bola zachráněna disku potom? (Nie len scandisk.) Chtěl bych navrhnúť fixmbr alebo fixboot http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true |
|
| |||
| |||
| mike, ale vďaka vašej chýba moje miesto otázku .... ako som povedal: Ja viem, príčiny a liečba. ale co my CD zvyknutý čítať disky niekedy zvyknutý aj otvorené pre mňa, aby sa disk palce aj wasn'ta istý ak jej možné použiť novú, bez toho, aby museli inštalovať |
|
| |||
| |||
| Ah "prečítať disk" znamenalo čítať CD, sorry! Ty by nemali mať problém uvedenie nového disku palcov by bolo ťažké zavádzať z CD inak. BIOS nevie nič o windoze a jeho vodičovi, a to je to, čo je zavedenie CD. |