мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Боотуп питања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. Мар 2007, 14:34
Нови члан групе

Default Боотуп питања

хеј .. ИМ Уиндоус КСП Хоме.
Мој пц је мало спор, као и покренути много Уеб програмирање уређаји и програми и сл Због тога, постоје подаци на мој рачунар које је врло важно. иве у последње време имали проблема са ЦД погон који је измењен по трећи пут јер сам имала рачунар, (питање се у томе да га одбије отворити, или читање садржаја када га коначно не отварати) Мы ПЦ је инадвертантлы затворена неколико дана аго и откад им примате грешку на плавом екрану боотуп ..
ја лицемјерје сећати се заправо грешка кодова. жао ми је.

Мој скретница је, знам шта је узроковало проблем и како га решити. (једноставно помоћу Уиндоус КСП диск и покретање и брисање дискцхецк). Проблем је тхт ја лицемјерје добити ЦД за читање диск и лицемјерје и лукавство нови цд возити без инсталирате га, као и ја лицемјерје добити на рачунар, инсталирајте га ја лицемјерје ..

Се било ко имати било који сугестија како ја могу добити мој ПЦ да тече диск. Било који сугестија ће са захвалношћу ......

Многобројан хвала унапред,
Јамие
Old 12. Мар 2007, 02:39
Донаторска Група

Default Боотуп питања

Јесте ли покушао могућности у конзолу за опоравак у спашавању вашег диска онда? (Не само СцанДиск.)

Хтјела предлажемо фиксмбр или фиксбоот

хттп://ууу.мицрософт.цом/ресоурцес/д....мспкс?мфр=труе
Old 12. Мар 2007, 03:12
Нови члан групе

Default Боотуп питања

хвала Мишко али ваш нестало моје тачке питање .... као што сам рекао ја знам узрок и лек. али што мој ЦД навика читати дискове навика понекад чак и отворене за ме стави диск ин сам није сигуран ако је могуће користити нову, без потребе да инсталирате један
Old 12. Мар 2007, 03:25
Донаторска Група

Default Боотуп питања

Ах "прочитати диск" значио прочитати ЦД, извињавамо се!

Не бисте требали имати проблема ставио нови дриве ин Било би тешко боот са ЦД-а на неки други начин. БИОС зна ништа о Уиндозе и његова возача, и то је оно што је боотинг ЦД-а.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мрежни тампањем у КСП у боотуп, а не након пријаве? цросседпхоеникс Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 13 октобар 2008 10:14
Помоћ са боотуп проблема! схроомо Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 13. јуна 2008 06:00
Гхост успешна - боотуп не смт1967 Уопштено Софтуаре Цхат 3 5 децембар 2007 11:33
Ноисеы боотуп мрдавеык Генерал Хардуаре Цхат 5 25 новембар 2007 13:38
Уиндоус боотуп одједном почео узнемирење - молим помоћ: С МадВлрус Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 11 новембар 2007 15:24
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц