az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Bootup konular

Reply

Konu Araçları
Old 11 Kasım 2007, 14:34
Yeni Üye Grubu

Default Bootup konular

Hey .. Sohbet çalışan Windows XP Home.
Benim bir PC gibi Bu web programlama cihazları ve programları vb bir sürü çalıştırmak biraz halsiz, o çok önemli benim PC'ye veri olmasıdır. ive yakın, (bu, açık veya sonunda açmıyor) My PC inadvertantly bir kaç gün kapatmak olduğunu içeriğini okumak reddediyor olma sorunu beri bilgisayar vardı da üçüncü kez değiştirildi cd sürücü ile ilgili sorunları vardı önce beri Sohbet açılışında üzerinde .. bir mavi ekran hatası alıyorum
Aslında hata kodu hatırlıyorum cant. üzgünüm.

Benim gelin ne ve sorunun neden olduğu nasıl çözmek için olduğunu bilirler. (Sadece Windows kullanarak diske XP ve bir diskcheck ve silme çalışıyor). Sorun tht i CD sürücüsü ve i cant RUSE yeni bir cd sürücü yükleme olmadan diski okuması için, ve cant olarak i cant bilgisayar üzerine almak, i .. kurmak cant olduğunu

Does anyone nasıl bilgisayar diski çalıştırmak için alabilirsiniz hakkında herhangi bir öneriniz var. Any suggestions şükran ile ...... alınacaktır

Many thanks in advance,
Jamie
Old 12 Kasım 2007, 02:39
Bağış Grubu

Default Bootup konular

Size Kurtarma Konsolu'ndan seçenekleri sonra diski kurtarmak için denediniz mi? (Sadece bir ScanDisk.)

Ben fixmbr ve fixboot tavsiye ediyor

http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
Old 12 Kasım 2007, 03:12
Yeni Üye Grubu

Default Bootup konular

I like soru .... sizin eksik benim noktası i neden ve tedavi biliyorum dedi teşekkür sarcoz ama. ama CD sürücüsü alışkanlık bazen bana eğer onun tek yüklemek zorunda kalmadan yeni bir tane kullanmak mümkün inç I wasnt emin bir disk koymak açık alışkanlık diskler ne yazıyorsa
Old 12 Kasım 2007, 03:25
Bağış Grubu

Default Bootup konular

Ah "" bir disk okuma CD okuma anlamına geliyordu, üzgünüm!

Bir sorun, yeni bir sürücü koyarak olmamalıdır inç Bu boot CD başka kimden zor olacaktır. BIOS windoze ve sürücüleri hakkında hiçbir şey bilmiyor ve ne CD'leri boot olmasıdır.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından