![]() |
|
| |||
| |||
| Hey .. Sohbet çalışan Windows XP Home. Benim bir PC gibi Bu web programlama cihazları ve programları vb bir sürü çalıştırmak biraz halsiz, o çok önemli benim PC'ye veri olmasıdır. ive yakın, (bu, açık veya sonunda açmıyor) My PC inadvertantly bir kaç gün kapatmak olduğunu içeriğini okumak reddediyor olma sorunu beri bilgisayar vardı da üçüncü kez değiştirildi cd sürücü ile ilgili sorunları vardı önce beri Sohbet açılışında üzerinde .. bir mavi ekran hatası alıyorum Aslında hata kodu hatırlıyorum cant. üzgünüm. Benim gelin ne ve sorunun neden olduğu nasıl çözmek için olduğunu bilirler. (Sadece Windows kullanarak diske XP ve bir diskcheck ve silme çalışıyor). Sorun tht i CD sürücüsü ve i cant RUSE yeni bir cd sürücü yükleme olmadan diski okuması için, ve cant olarak i cant bilgisayar üzerine almak, i .. kurmak cant olduğunu Does anyone nasıl bilgisayar diski çalıştırmak için alabilirsiniz hakkında herhangi bir öneriniz var. Any suggestions şükran ile ...... alınacaktır Many thanks in advance, Jamie |
|
| |||
| |||
| Size Kurtarma Konsolu'ndan seçenekleri sonra diski kurtarmak için denediniz mi? (Sadece bir ScanDisk.) Ben fixmbr ve fixboot tavsiye ediyor http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true |
|
| |||
| |||
| I like soru .... sizin eksik benim noktası i neden ve tedavi biliyorum dedi teşekkür sarcoz ama. ama CD sürücüsü alışkanlık bazen bana eğer onun tek yüklemek zorunda kalmadan yeni bir tane kullanmak mümkün inç I wasnt emin bir disk koymak açık alışkanlık diskler ne yazıyorsa |
|
| |||
| |||
| Ah "" bir disk okuma CD okuma anlamına geliyordu, üzgünüm! Bir sorun, yeni bir sürücü koyarak olmamalıdır inç Bu boot CD başka kimden zor olacaktır. BIOS windoze ve sürücüleri hakkında hiçbir şey bilmiyor ve ne CD'leri boot olmasıdır. |