менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Bootup питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 листопада 2007, 14:34
Нові члени групи

Default Bootup питання

Hey .. IM під управлінням Windows XP Home.
Мій комп'ютер трохи мляво, як я запускати безліч веб-програмування пристрої та програми і т.д. Із-за цього, є дані на моєму комп'ютері, що дуже важливо. Ive Нещодавно були деякі проблеми з компакт-диска, яка була змінена в третій раз, тому що я був комп'ютер (питання в тому, що він відмовляється відкривати, читати вміст, коли він, нарешті, робить відкритим) PC Мій inadvertantly була закрита на кілька днів тому і з тих часу їм отримувати синій екран помилки при завантаженні ..
Я нахиляє фактично пам'ятаєте код помилки. вибачте.

Я хочу сказати, я знаю, що призвело до цієї проблеми і як вирішити її. (просто за допомогою диска Windows XP і працює diskcheck і видалення). Проблема THT Я нахиляє отримати компакт-диск для читання диска і я нахиляє Русі нового компакт-диска без установки, і, як я нахиляє отримати на комп'ютері, я нахиляє встановити ..

Хто-небудь є якісь пропозиції щодо того, як я можу забрати мій ПК для запуску диска. Будь-які пропозиції будуть прийняті з вдячністю ......

Велике спасибі заздалегідь,
Джемі
Old 12 листопада 2007, 02:39
Донор групи

Default Bootup питання

Ви пробували варіанти в консоль відновлення для відновлення Вашої диск тоді? (А не тільки ScanDisk.)

Я хотів би запропонувати FIXMBR або FIXBOOT

http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true
Old 12 листопада 2007, 03:12
Нові члени групи

Default Bootup питання

Thanks Mike але ваша відсутній моя точка Питання .... як я сказав, що знає причину і лікувати. Але що мої компакт-дисків звичку читати диски звичай іноді навіть відкрити для мене поклали диск дюйма Wasn't Я впевнений, якщо її можна використовувати нову без необхідності встановлення одного
Old 12 листопада 2007, 03:25
Донор групи

Default Bootup питання

AH "читати диск" означає читати CD, вибачте!

Ви не повинні мати проблеми введення нового диска дюйма було б важко для завантаження з компакт-дисків в іншому випадку. BIOS нічого не знає про Windoze і водії, і саме це є завантаження компакт-дисків.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Мережевий друку в XP при завантаженні, а не після Увійти? crossedphoenix Операційні системи Windows 3 13 жовтня 2008 10:14
Допомога по завантаженню проблема! shroomo Операційні системи Windows 7 13 червня 2008 06:00
Ghost успішно - завантаження не smt1967 General Software чат 3 5 грудня 2007 11:33
Noisey завантаження mrdaveyk Генеральний обладнання чат 5 25 листопада 2007 13:38
Windows завантаження раптом почали турбувати - будь ласка, допоможіть: S MadVlrus Операційні системи Windows 1 11 листопада 2007 15:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.