![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey .. IM під управлінням Windows XP Home. Мій комп'ютер трохи мляво, як я запускати безліч веб-програмування пристрої та програми і т.д. Із-за цього, є дані на моєму комп'ютері, що дуже важливо. Ive Нещодавно були деякі проблеми з компакт-диска, яка була змінена в третій раз, тому що я був комп'ютер (питання в тому, що він відмовляється відкривати, читати вміст, коли він, нарешті, робить відкритим) PC Мій inadvertantly була закрита на кілька днів тому і з тих часу їм отримувати синій екран помилки при завантаженні .. Я нахиляє фактично пам'ятаєте код помилки. вибачте. Я хочу сказати, я знаю, що призвело до цієї проблеми і як вирішити її. (просто за допомогою диска Windows XP і працює diskcheck і видалення). Проблема THT Я нахиляє отримати компакт-диск для читання диска і я нахиляє Русі нового компакт-диска без установки, і, як я нахиляє отримати на комп'ютері, я нахиляє встановити .. Хто-небудь є якісь пропозиції щодо того, як я можу забрати мій ПК для запуску диска. Будь-які пропозиції будуть прийняті з вдячністю ...... Велике спасибі заздалегідь, Джемі |
|
| |||
| |||
| Ви пробували варіанти в консоль відновлення для відновлення Вашої диск тоді? (А не тільки ScanDisk.) Я хотів би запропонувати FIXMBR або FIXBOOT http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true |
|
| |||
| |||
| Thanks Mike але ваша відсутній моя точка Питання .... як я сказав, що знає причину і лікувати. Але що мої компакт-дисків звичку читати диски звичай іноді навіть відкрити для мене поклали диск дюйма Wasn't Я впевнений, якщо її можна використовувати нову без необхідності встановлення одного |
|
| |||
| |||
| AH "читати диск" означає читати CD, вибачте! Ви не повинні мати проблеми введення нового диска дюйма було б важко для завантаження з компакт-дисків в іншому випадку. BIOS нічого не знає про Windoze і водії, і саме це є завантаження компакт-дисків. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мережевий друку в XP при завантаженні, а не після Увійти? | crossedphoenix | Операційні системи Windows | 3 | 13 жовтня 2008 10:14 |
| Допомога по завантаженню проблема! | shroomo | Операційні системи Windows | 7 | 13 червня 2008 06:00 |
| Ghost успішно - завантаження не | smt1967 | General Software чат | 3 | 5 грудня 2007 11:33 |
| Noisey завантаження | mrdaveyk | Генеральний обладнання чат | 5 | 25 листопада 2007 13:38 |
| Windows завантаження раптом почали турбувати - будь ласка, допоможіть: S | MadVlrus | Операційні системи Windows | 1 | 11 листопада 2007 15:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |