![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ами, когато за да гледате видеоклипове, определени в браузъра (Firefox и IE), получавам съобщение, вместо това, да ми казваш, че или JavaScript е изключен или не разполагате с последната версия на Flash Player. Така че са изтеглили на Flash Player, те ми каза да изтеглите, инсталирани, но тя все още не работи, затова предполагам JavaScript е изключен. Може ли някой изобщо да ми помогне в превръщането го отново, дай ми малко инструкции за това какво да правя, защото аз наистина не са много на улика себе си! ![]() Благодаря млн. евро за всички помощ в аванс! Михал. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Една публикация в един форум на тема моля.
| |||
| |||
| Може да има останки от провали или стар инсталира. Тази връзка Как да деинсталирате Adobe Flash Player Plug-in и ActiveX контрола. Тогава опитайте Свежи Инсталирайте |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Java 6 Update 14 | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 29 май 2009 г. 13:01 |
| Първи отървете от стария Java | Бъба | Общи Софтуер Чат | 7 | 15 Jan 2009 16:51 |
| Java или. NET | Munish426 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 7 | 1-во Aug 2008 06:20 |
| Java | Cew27 | Общи Софтуер Чат | 39 | 23rd Jan 2008 11:26 |
| Java Въпрос | darksidechaos | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 7 | 3 октомври 2007 01:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |