![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No, když se dívám na některé videa ve svém prohlížeči (Firefox a IE), jsem obdržel zprávu, místo, říkal mi, že buď je vypnutý JavaScript, nebo nemám nejnovější Flash Player. Tak jsem stažený flash přehrávač řekli mi, že ke stažení, nainstalován je, ale stále nefunguje, proto jsem předpokládat JavaScriptu je vypnutá. Mohl by někdo vůbec mi pomohli v odbočka zpět na, dej mi nějaké instrukce o tom, co dělat, protože jsem opravdu nemají moc ponětí o sebe! ![]() Tisíceré díky všem za pomoc s předstihem! Michal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden příspěvek v jednom fóru na téma, prosím.
| |||
| |||
| Ty mohou mít zbytky nepodařilo ani staré instalace. Tento odkaz Jak odinstalovat Adobe Flash Player plug-in a ovládací prvek ActiveX. Pak vyzkoušejte Čerstvé Instalace |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Java 6 Update 14 | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 29. květen 2009 13:01 |
| Zbavit starých Java | Bubba | Obecné Software Chat | 7 | 15. leden 2009 16:51 |
| Java nebo NET. | Munish426 | Web Design, hosting & SEO | 7 | 1. srpna 2008 06:20 |
| Java | Cew27 | Obecné Software Chat | 39 | 23. leden 2008 11:26 |
| Java Otázka | darksidechaos | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 7 | 3. října 2007 01:57 |
| Thread Nástroje | |
| |