![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, όταν πρόκειται να παρακολουθήσουν ορισμένα βίντεο στο browser μου (Firefox και IE), θα λάβετε ένα μήνυμα, λέγοντάς μου ότι το JavaScript είτε είναι απενεργοποιημένο, ή δεν έχω το πιο πρόσφατο flash player. Γι 'κατεβάσει το flash player που μου είπε για να κατεβάσετε, θα εγκατασταθεί, αλλά εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επομένως υποθέτω JavaScript είναι απενεργοποιημένο. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει καθόλου στην ανοίγοντας το διακόπτη, να μου δώσει κάποιες οδηγίες για το τι να κάνετε, γιατί πραγματικά δεν έχουν πολλά από τον εαυτό μου έχω ιδέα! ![]() Ευχαριστώ για όλα τα εκατομμύρια βοηθήσει εκ των προτέρων! Michal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μία θέση σε ένα φόρουμ ανά θέμα παρακαλώ.
| |||
| |||
| Μπορεί να έχετε αποτύχει ή απομεινάρια των παλαιών εγκαταστάσεων. Η σύνδεση αυτή Πώς να καταργήσετε την εγκατάσταση του Adobe Flash Player plug-in και ελέγχου ActiveX. Στη συνέχεια δοκιμάστε μια Νωπά Εγκατάσταση |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Java 6 Update 14 | evilfantasy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 29 Μαΐου 2009 13:01 |
| Πώς θα απαλλαγούμε από παλαιά Java | Bubba | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 15 Ιαν 2009 16:51 |
| Java ή. NET | Munish426 | Web Design, Hosting & SEO | 7 | 1 Αυγ 2008 06:20 |
| Java | Cew27 | Γενικά Λογισμικό Chat | 39 | 23 Ιαν 2008 11:26 |
| Ερώτηση Java | darksidechaos | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 7 | 3 Οκτ. 2007 01:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |