![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa kad to watch videos određene u mojem preglednik (Firefox i IE), JA primiti poruku, pripovijedao mi je da bilo je JavaScript isključen, ili da nemate najnoviji Flash Player. Tako sam skinuti flash player oni je rekao mene to preuzimanje datoteka, instalira, ali se i dalje ne radi, dakle pretpostavljam JavaScript isključen. Može bilo tko pomoć mene at svi u okretanje leđa na njega, dajte mi neke upute o tome što učiniti, jer ja stvarno nemam puno indicija o sebi! ![]() Hvala za sve milijuna pomoći unaprijed! Michael. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedan post na jednom forumu na temi molimo.
| |||
| |||
| Vi svibanj imati ostatke propustio ili stari instalira. Ovaj Link Kako deinstalirati Adobe Flash Player plug-in i ActiveX kontrole. Zatim pokušajte s Svježa Install |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Java 6 Ažurirati 14 | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 29. svibanj 2009 13:01 |
| Uzimajući osloboditi od starog Java | Bubba | Općenito Software Chat | 7 | 15 siječanj 2009 16:51 |
| Java ili. NET | Munish426 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 7 | 1. kolovoz 2008 06:20 |
| Java | Cew27 | Općenito Software Chat | 39 | 23 siječanj 2008 11:26 |
| Java Pitanje | darksidechaos | Web Browsers & FTP Klijenti | 7 | 3. listopad 2007 01:57 |
| Thread Tools | |
| |