![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nos, ha kb nézni bizonyos videókat a böngészőm (Firefox és IE), kapok egy üzenetet helyett, és azt mondta nekem, hogy vagy a JavaScript ki van kapcsolva, vagy nincs meg a legújabb Flash lejátszó. Szóval letölthető a Flash Player Azt mondták nekem, hogy letölt, telepíteni, de még mindig nem működik, ezért feltételezik a JavaScript ki van kapcsolva. Tud akárki segítsen nekem mindig az fordul vissza, adj néhány utasításokat, mit kell csinálni, mert én tényleg nem sokat nyom a magam! ![]() Köszönet egy millió minden segítséget előre! Michal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy hozzászólás egy fórum téma megjelenítése kérem.
| |||
| |||
| Lehet, hogy a maradványok nem vagy régi telepíti. Ez a kapcsolat Hogyan lehet eltávolítani az Adobe Flash Player plug-in és ActiveX-vezérlő. Akkor próbáld a Friss Felszerel |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Java 6 Update 14 | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 29. május 2009 13:01 |
| Megszabadulni a régi Java | Bubba | General Chat szoftver | 7 | 15. január 2009 16:51 |
| Java vagy. NET | Munish426 | Web Design, Hosting & SEO | 7 | 1. Aug 2008 06:20 |
| Java | Cew27 | General Chat szoftver | 39 | 23. január 2008 11:26 |
| Java kérdés | darksidechaos | Web böngésző és FTP Clients | 7 | 3. október 2007 01:57 |
| Téma eszközök | |
| |