![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No, keď sa pozerám na niektoré videá vo svojom prehliadači (Firefox a IE), som dostal správu, miesto, říkal mi, že buď je vypnutý JavaScript, alebo nemám najnovšie Flash Player. Tak jsem stažený flash prehrávač povedali mi, že k stiahnutiu, nainštalovaný je, ale stále nefunguje, preto som predpokladať JavaScriptu je vypnutá. Mohol by niekto vôbec mi pomohli v odbočka späť na, daj mi nejaké inštrukcie o tom, čo robiť, pretože som naozaj nemajú moc ponětí o seba! ![]() Tisíceré vďaka všetkým za pomoc s predstihom! Michal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeden príspevok v jednom fóre na tému, prosím.
| |||
| |||
| Tie môžu mať zvyšky nepodarilo ani starej inštalácie. Tento odkaz Ako odinštalovať Adobe Flash Player plug-in a ovládací prvok ActiveX. Potom vyskúšajte Čerstvé Inštalácia |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Java 6 Update 14 | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 29. máj 2009 13:01 |
| Zbaviť starých Java | Bubba | Všeobecné Software Chat | 7 | 15. január 2009 16:51 |
| Java alebo NET. | Munish426 | Web Design, hosting & SEO | 7 | 1. augusta 2008 06:20 |
| Java | Cew27 | Všeobecné Software Chat | 39 | 23. január 2008 11:26 |
| Java Otázka | darksidechaos | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 7 | 3. októbra 2007 01:57 |
| Thread Tools | |
| |