по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Може ли някой да ми кажете Точен текст-към-говор програма или глас, използван в настоящия Аудио?

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 април 2009 г., 05:25
Член Група

Default Може ли някой да ми кажете Точен текст-към-говор програма или глас, използван в настоящия Аудио?

Може ли някой да ми кажете точно текст-към-говор програма или глас, използвани в този звук?

http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3

Смятам, че много ясно, и би искал да го използва себе си. Имам някои гласове, като например "Майкрософт" Сам "Петра", така, но те изглеждат лоши. Това е най-ясния и най-естествено аз сте чули. Сайтът не ми кажеш какво е и няма начин да се свържете с явни ги попиташ. Благодарности

АТРИБУТИ: A "Текст да Реч" реклама дойде след като представят на този въпрос по друг компютър форум ли да използвам, и има някои доста добри проби, така че мисля, че ще гледам само там. Така Остави ми въпрос. Съжалявам. Благодарности!
Old 11 април 2009 г., 05:29
Номер на групата

Default Може ли някой да ми кажете Точен текст-към-говор програма или глас, използван в настоящия Аудио?

Не знам какво е, но е добър.

Само да кажа, че отговаряте на файла е legit, момчета, не лоши вируси
Old 8 юни 2009 г., 04:24
Член Група

Току що осъзнах, това беше, когато аз писмено това, а по-скоро, отколкото нека това отидете напразно тук той е все пак:

Това звучи като Давид или adem мисля много companys използвайте същия глас Можете да ги намерите в повечето GPS устройства (defult се shelia аз мисля, че съм зле с имената), където thease гласове origeate аз не знам. този глас звучи повече като Сам от Windows XP, но след това отново не мога да бъда сигурен Опитайте compareing я да говори функция за опера на уеб браузъра. Можете също да опитате ли тръба.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Пин задания за realtek ac'97 аудио за посредством (R) аудио контролер?!?! Хорхе Луис Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 0 11 Юни 2009 12:52
Силен изскачащи от високоговорителите при стартиране на аудио програма Gtrance Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 3 21 Март 2009 08:49
Аудио / Модемен Устройство на High Definition Audio автобус? Mully D Общи Хардуер Чат 10 5-и парламентарен Jul 2008 14:19
Гласови команди pete21 Общи Софтуер Чат 3 25 май 2008 г. 04:59
Какво трябва да записва говор и музика в моя компютър Януари Z Мултимедия & Codecs 1 11 април 2007 15:42
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc