menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Může nikdo neřekl přesný Text-to-speech program nebo Hlas používané v tomto Audio?

Reply

Thread Nástroje
Old 11. duben 2009, 05:25
Člen Skupina

Default Může nikdo neřekl přesný Text-to-speech program nebo Hlas používané v tomto Audio?

Může mi někdo říct přesný text-to-speech program nebo hlasové použité v tomto audio?

http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3

Připadá mi to velmi jasné a chcete použít sám. Mám nějaké hlasy, jako např. 'Microsoft Sam', 'Peter' apod., ale zdá se, že horší. Toto je nejjasnější a většina přírodních jeden jsem slyšel. Tato stránka není mi řekni, co je a není zřejmé, způsob jejich kontaktu se zeptat. Díky

EDIT: A 'Text k řeči' ad přišel poté, co jsem mu na tuto otázku na druhé fórum I počítač používat, a to má nějaké dost dobrý vzorek, takže myslím, že budu jen dívat tam. Takže můj dotaz nevadí. Omlouvat se. Díky!
Old 11. duben 2009, 05:29
Dárce Skupina

Default Může nikdo neřekl přesný Text-to-speech program nebo Hlas používané v tomto Audio?

Nevíte, co to je, ale je to dobré.

Stačí odpovědět na říci, že soubor je důvěryhodně chlapi, no nasty viry
Old 8. června 2009, 04:24
Člen Skupina

Jen jsem si uvědomil to bylo, když jsem napsal tento, ale spíše než mi to jít nadarmo tu je tak jako tak:

Vypadá to, že David nebo Adem myslím hodně companys používat stejný hlas můžete najít na většině zařízení GPS (defult je shelia I think I am špatný s názvy) kde thease hlasy origeate nevím. tento hlas zní spíš jako Sam z Windows XP, ale pak jsem zase nemohou být jisti, zkuste to compareing mluvit funkci Opera web browser. Můžete také zkusit jste trubkou.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pin úkoly pro Realtek ac'97 audio pro přes (r) zvukový řadič?? Jorge Luis Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 11. června 2009 12:52
Pop nahlas z reproduktorů při zahájení audio program Gtrance Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 21. březen 2009 08:49
Audio / Modem Zařízení na High Definition Audio Autobus? Mully D Obecné Hardware Chat 10 5. července 2008 14:19
Hlasové příkazy pete21 Obecné Software Chat 3 25. května 2008 04:59
Co potřebuji pro záznam řeči a hudby na mém počítači Jan z Multimedia & Kodeky 1 11. dubna 2007 15:42
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.