![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Může mi někdo říct přesný text-to-speech program nebo hlasové použité v tomto audio? http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3 Připadá mi to velmi jasné a chcete použít sám. Mám nějaké hlasy, jako např. 'Microsoft Sam', 'Peter' apod., ale zdá se, že horší. Toto je nejjasnější a většina přírodních jeden jsem slyšel. Tato stránka není mi řekni, co je a není zřejmé, způsob jejich kontaktu se zeptat. Díky EDIT: A 'Text k řeči' ad přišel poté, co jsem mu na tuto otázku na druhé fórum I počítač používat, a to má nějaké dost dobrý vzorek, takže myslím, že budu jen dívat tam. Takže můj dotaz nevadí. Omlouvat se. Díky! |
|
| |||
| |||
| Nevíte, co to je, ale je to dobré. Stačí odpovědět na říci, že soubor je důvěryhodně chlapi, no nasty viry
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jen jsem si uvědomil to bylo, když jsem napsal tento, ale spíše než mi to jít nadarmo tu je tak jako tak: Vypadá to, že David nebo Adem myslím hodně companys používat stejný hlas můžete najít na většině zařízení GPS (defult je shelia I think I am špatný s názvy) kde thease hlasy origeate nevím. tento hlas zní spíš jako Sam z Windows XP, ale pak jsem zase nemohou být jisti, zkuste to compareing mluvit funkci Opera web browser. Můžete také zkusit jste trubkou. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pin úkoly pro Realtek ac'97 audio pro přes (r) zvukový řadič?? | Jorge Luis | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 11. června 2009 12:52 |
| Pop nahlas z reproduktorů při zahájení audio program | Gtrance | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 21. březen 2009 08:49 |
| Audio / Modem Zařízení na High Definition Audio Autobus? | Mully D | Obecné Hardware Chat | 10 | 5. července 2008 14:19 |
| Hlasové příkazy | pete21 | Obecné Software Chat | 3 | 25. května 2008 04:59 |
| Co potřebuji pro záznam řeči a hudby na mém počítači | Jan z | Multimedia & Kodeky | 1 | 11. dubna 2007 15:42 |
| Thread Nástroje | |
| |