![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κανείς να μου πει το ακριβές κείμενο σε ομιλία του προγράμματος ή φωνή που χρησιμοποιούνται στο παρόν ήχου; http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3 Θεωρώ ότι είναι πολύ σαφής και θα ήθελε να το χρησιμοποιήσει ο ίδιος. Έχω ορισμένες φωνές, όπως η «Microsoft Sam", "Peter," ναι, αλλά φαίνεται κατώτερη. Αυτή είναι η πιο σαφή και φυσικά μία έχω ακούσει. Το site δεν μου πεις τι είναι και δεν υπάρχει προφανής τρόπος να επικοινωνήσετε μαζί τους για να ρωτήσω. Ευχαριστώ EDIT: Α 'Κείμενο σε ομιλία "ad ήρθαν μετά υπέβαλα αυτή την ερώτηση σχετικά με τον άλλον υπολογιστή να χρησιμοποιήσω το φόρουμ, και έχει μερικά πολύ καλά δείγματα, οπότε νομίζω πως θα το εξετάσουμε μόνο εκεί. Nevermind λοιπόν η ερώτησή μου. Συγγνώμη. Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Δεν ξέρω τι είναι, αλλά είναι καλό. Απλά απαντώντας να πω ότι το αρχείο είναι legit παιδιά, δεν άσχημη ιούς
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Μόλις πραγματοποιηθεί αυτό ήταν παλιά, όταν αυτή η γραπτή αλλά αντί να αφήσουμε αυτή πηγαίνετε μάταια εδώ είναι ούτως ή άλλως: Ακούγεται σαν david ή ADEM πιστεύω πολλά εταιρείας χρησιμοποιούν την ίδια φωνή Μπορείτε να τους βρείτε στις περισσότερες συσκευές GPS (defult που shelia Νομίζω ότι είμαι κακός με τα ονόματα) όπου thease φωνές origeate δεν ξέρω. αυτή η φωνή ακούγεται περισσότερο σαν Sam από τα Windows XP, αλλά τότε και πάλι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος Δοκιμάστε compareing δυνατότητα να μιλήσουν για την όπερα του web browser. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε σας σωλήνα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! | Jorge Luis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 11 Ιουν 2009 12:52 |
| Ζωηρά ποπ από τους ομιλητές κατά την έναρξη του προγράμματος ήχου | Gtrance | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 21 Μαρ 2009 08:49 |
| Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; | Mully D | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 5 Ιουλ 2008 14:19 |
| Φωνητικές εντολές | pete21 | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 25η Μαΐου 2008 04:59 |
| Τι χρειάζεται για την καταγραφή του λόγου και μουσικής σε υπολογιστή μου | Ιανουάριος z | Multimedia & Codecs | 1 | 11 Απρ 2007 15:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |