manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Može bilo tko reći mene točnog teksta u govor ili programa koji se koriste u ovom Voice Audio?

Reply

Thread Tools
Old 11 tra 2009, 05:25
Member Group

Default Može bilo tko reći mene točnog teksta u govor ili programa koji se koriste u ovom Voice Audio?

Može bilo tko reći mene točno teksta u govor program ili glas koji se koriste u ovom audio?

http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3

Ja ga pronaći vrlo jasno i želite ga koristiti sama. Imam neke glasove, kao što je "Microsoft Sam", "Petra", itd., ali su, izgleda, manje vrijedna, odbacuje. To je jasnu i većina prirodnih jednom sam čuo. Lokalitet nije mi reći što je to i ne postoji način da se prividni kontakt ih pitati. Hvala

EDIT: A "Text to Speech 'ad došao nakon što je podnijela ovo pitanje na drugom računalu li koristiti forum, i to ima neke prilično dobro uzoraka, tako da ja mislim da ću samo pogledati tamo. Dakle moje pitanje Nema veze. Žao mi je. Hvala!
Old 11 tra 2009, 05:29
Donatorska Grupa

Default Može bilo tko reći mene točnog teksta u govor ili programa koji se koriste u ovom Voice Audio?

Ne znam što je to, ali to je dobro.

Dovoljno je reći da odgovarajuchi datoteku je čitljiv dečki, bez neugodne virusi
Old 8. lipnja 2009, 04:24
Member Group

Upravo sam shvatio ovo je stari kad sam ovo pisano ali radije nego neka ovo ide Uzalud je ionako ovdje:

To zvuči kao david ili Adem mislim puno companys koristite isti glas Možete ih naći na većini GPS uređaja (defult bitak shelia mislim da sam loša s imenima), gdje thease glasove origeate Ne znam. taj glas zvuči više kao Sam iz Windowsa XP, ali onda opet ne mogu biti sigurni Pokušajte compareing to govorim značajku za operu u web pregledniku. Također možete pokušati vam cijev.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??! Jorge Luis Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 0 11. lipnja 2009 12:52
Hučan pop iz zvučnika kad launching audio program Gtrance Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 3 21. ožujak 2009 08:49
Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus? Mully D General Hardware Chat 10 5. srpnja 2008 14:19
Glasovne naredbe pete21 Općenito Software Chat 3 25. svibanj 2008 04:59
Što mi treba za snimanje govora i muzike na mom računalu siječanj z Multimedija i kodeci 1 11. travanj 2007 15:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.