![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Može bilo tko reći mene točno teksta u govor program ili glas koji se koriste u ovom audio? http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3 Ja ga pronaći vrlo jasno i želite ga koristiti sama. Imam neke glasove, kao što je "Microsoft Sam", "Petra", itd., ali su, izgleda, manje vrijedna, odbacuje. To je jasnu i većina prirodnih jednom sam čuo. Lokalitet nije mi reći što je to i ne postoji način da se prividni kontakt ih pitati. Hvala EDIT: A "Text to Speech 'ad došao nakon što je podnijela ovo pitanje na drugom računalu li koristiti forum, i to ima neke prilično dobro uzoraka, tako da ja mislim da ću samo pogledati tamo. Dakle moje pitanje Nema veze. Žao mi je. Hvala! |
|
| |||
| |||
| Ne znam što je to, ali to je dobro. Dovoljno je reći da odgovarajuchi datoteku je čitljiv dečki, bez neugodne virusi
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Upravo sam shvatio ovo je stari kad sam ovo pisano ali radije nego neka ovo ide Uzalud je ionako ovdje: To zvuči kao david ili Adem mislim puno companys koristite isti glas Možete ih naći na većini GPS uređaja (defult bitak shelia mislim da sam loša s imenima), gdje thease glasove origeate Ne znam. taj glas zvuči više kao Sam iz Windowsa XP, ali onda opet ne mogu biti sigurni Pokušajte compareing to govorim značajku za operu u web pregledniku. Također možete pokušati vam cijev. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??! | Jorge Luis | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 11. lipnja 2009 12:52 |
| Hučan pop iz zvučnika kad launching audio program | Gtrance | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 21. ožujak 2009 08:49 |
| Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5. srpnja 2008 14:19 |
| Glasovne naredbe | pete21 | Općenito Software Chat | 3 | 25. svibanj 2008 04:59 |
| Što mi treba za snimanje govora i muzike na mom računalu | siječanj z | Multimedija i kodeci | 1 | 11. travanj 2007 15:42 |
| Thread Tools | |
| |