![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ki tudja megmondani a pontos szöveg-beszéd, vagy hang-program ebben az audio? http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3 Úgy, hogy nagyon világos és szeretné használni magam. Van hangjuk, mint például a "Microsoft Sam", "Péter" úgy, de úgy tűnik, gyengébb. Ez a legtisztább és a legtöbb természeti hallottam. Az oldal nem mondja meg, mi az, és nem nyilvánvaló módon a kapcsolatot, hogy megkérdezem. Köszönöm Edit: A "szöveg beszéde ad jött fel, miután benyújtotta ezt a kérdést a többi számítógép a fórumon használom, és van néhány nagyon jó mintát, így azt hiszem, nézd csak ott. Szóval Gyerünk a kérdésemre. Sajnálat. Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Nem tudom, mi az, de ez jó. Csak azt válaszolja meg, hogy a fájl van legit srácok, nem csúnya vírusok |
|
| |||
| |||
| Csak rájött, ez volt a régi, amikor ezt írásban, de ahelyett, hogy ez menjen hiába itt van egyébként: Úgy hangzik, mint David Adem, vagy azt hiszem, sok vállalat használja ugyanazt a hangját találja őket, a legtöbb GPS készülékek (defult alatt shelia Azt hiszem, én vagyok a rossz a nevét), ahol thease hangjukat origeate nem tudom. ez a hang hangzik, mint Sam a Windows XP, de aztán megint nem tudom biztosan Próbálja compareing, hogy beszéljen a funkciót az Opera webböngésző. Azt is próbáld meg csőbe. |