![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לומר לי בדיוק את טקסט ה-קול דיבור או תוכנית משמש זה אודיו? http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3 אני מוצא את זה מאד ברור, וברצונך להשתמש בה בעצמי. יש לי כמה קולות, כגון 'מיקרוסופט סם', 'פיטר', וכו ', אבל הם נראים נחותים. זהו הברורים והטבעית ביותר אחד אני כבר שמעו. האתר לא תגיד לי מה זה ואין לכאורה הדרך לפנות אותם לשאול. תודה ערוך: א 'טקסט נאום' מודעה ניגש לאחר הגשתי שאלה זו על אחרים בפורום אני משתמש במחשב, והוא די טוב יש כמה דוגמאות, אז אני חושב שאני יהיה פשוט להסתכל שם. אז השאלה שלי nevermind. מצטער. תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא יודע מה זה, אבל זה טוב. תגובה רק כדי להגיד את זה על הקובץ הוא חוקי חבר 'ה, לא נורא וירוסים
|
| |||
| |||
| אני הבנתי את זה רק כשאני ישן היה כתוב את זה, אבל במקום זה נתנו ללכת לריק כאן היא בכל זאת: זה נשמע כמו דוד או adem אני חושב הרבה companys להשתמש באותו קול אתה יכול למצוא אותם על רוב מכשירי GPS (defult להיות shelia אני חושב שאני גרוע עם שמות) thease שבו הקולות origeate אני לא יודע. הקול הזה נשמע יותר כמו סם מ-Windows XP אבל אז שוב, אני לא יכול להיות בטוח נסה compareing זה לדבר על התכונה Opera דפדפן האינטרנט. אתה יכול גם לנסות את שפופרת. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ההצמדה עבור הקצאות ac'97 השמע Realtek עבור דרך (R) Audio Controller?!?! | Jorge Luis | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | 11th יוני 2009 12:52 |
| פופ רועשת מ דוברי כאשר משיקה תוכנית אודיו | Gtrance | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 21st מרץ 2009 08:49 |
| אודיו / מודם התקן High Definition Audio על אוטובוס? | Mully ד | כללי חומרה צ 'אט | 10 | ה -5 בחודש יולי 2008 14:19 |
| פקודות קוליות | pete21 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | ה -25 במאי 2008 04:59 |
| מה אני צריך לעשות כדי להקליט דיבור ומוסיקה על גבי המחשב שלי | Jan Z | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 11th אפריל 2007 15:42 |
| שרשרת כלים | |
| |