![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Can anyone tell me tikslios text-to-speech "programa arba balso naudojamos šios garso? http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3 Manau, tai labai aiškus ir norite naudoti ją sau. Turiu šiek tiek balsų, pavyzdžiui, "Microsoft" Lukas "," Petras ", tt, bet jie atrodo mažesnis. Tai yra aiškiausias ir labiausiai natūralus Girdėjau. Svetainėje nėra pasakyti, kas tai yra ir todėl nėra aišku, kaip su jais susisiekti paklausti. Ačiū EDIT: "tekstas į kalbą" reklamos atėjo po to, kai pateikiau šį kitame kompiuteryje forume Aš naudoju klausimu, ir jame yra labai geras pavyzdžių, todėl manau, kad aš tiesiog ieškoti ten. Taigi Nevermind mano klausimą. Atsiprašau. Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Nežinau kas tai yra, bet ji yra gera. Tiesiog atsakant pasakyti, kad failas yra Legit vaikinai, ne Nasty virusai
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Aš tik supratau, tai buvo metų, kai aš šiuo raštu, o kaip tai man eiti veltui čia yra Anyway: It sounds like David arba Adem Manau, kad dėl kompanijos aikštelė naudotis vienu balsu galite rasti juos labiausiai GPS įranga (defult yra shelia Manau, aš bloga, kurių pavadinimai) kur thease balsai origeate I don't know. šis balsas skamba Sam Windows XP, o tada vėl aš negaliu būti tikras Gauta compareing jį kalbėti funkcija Opera naršyklę. Taip pat galite pabandyti You Tube. |