![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vai kāds man pateikt precīzu teksta-runas programmu vai balss izmanto šajā audio? http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3 Man tas ir ļoti skaidrs un vēlaties to izmantot sevi. Man ir dažas balsis, piemēram, "Microsoft Sam", "Peter" utt, bet tie šķiet sliktāks. Šī ir skaidrākā un lielākā dabas, ko es esmu dzirdējis. Vieta nav man pateikt, kas tas ir un par to nav skaidrs, kā sazināties ar viņiem uzdot. Pateicība EDIT: "Text to Speech" ad nāca klajā pēc tam, kad es iesniedzu šo jautājumu cits dators forums izmantot, un ir dažas diezgan labi paraugi, tāpēc es domāju, ka es paskatieties tur. Tā nevermind manu jautājumu. Atvainojiet. Pateicība! |
|
| |||
| |||
| Nezinu, kas tas ir, bet tas ir labs. Vienkārši atbildot teikt, ka fails ir legit guys, nav nikns vīrusu
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Es tikko sapratu, tas bija vecs, kad rakstisks šo, bet nevis ļaut šīs aiziet velti šeit tas ir vienalga: Tas izklausās david vai Adem es domāju par companys daudz lietot vienā balsī Tās var atrast lielāko GPS ierīces (defult ir shelia Es domāju, ka es esmu slikts ar nosaukumu), kur thease balsis origeate I don't know. šī balss skan kā Sam no Windows XP, bet tad atkal es nevaru būt pārliecināts Try compareing to runāt iezīme opera interneta pārlūks. Jūs varat arī izmēģināt jūsu caurulē. |
![]() |
|
| Bookmarks |