rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Każdy może Tell Me dokładnego tekstu na mowę programu głosowe lub używane w tym audio?

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 kwietnia 2009, 05:25
Członek grupy

Czy ktoś może mi powiedzieć dokładnie tekstu na mowę programu lub głosowe wykorzystywane w tym audio?

http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3

Uważam za bardzo jasne i chciałbyś go używać samodzielnie. Mam pewne głosy, takie jak Microsoft Sam "," Piotr ", itd., ale wydaje się gorszy. Jest to najczystsze i najbardziej naturalnych jeden Słyszałem. W witrynie nie powiedz mi co to jest i nie wynika sposób do nich zwrócić. Dzięki

EDIT: A "Tekst na mowę" reklamy pojawiły się po składane na to pytanie na innym komputerze forum mogę używać, i ma kilka bardzo dobrych próbek, więc myślę, że po prostu nie patrzeć. Nevermind więc moje pytanie. Przepraszam. Dzięki!
Old 11 kwietnia 2009, 05:29
Grupa dawcy

Nie wiem co to jest, ale jest dobry.

Wystarczy powiedzieć, że odpowiadanie na plik jest legit faceci nie nieprzyjemnych wirusów
Old 8. czerwiec 2009, 04:24
Członek grupy

I właśnie ten realizowany był stary kiedy napisane ale zamiast tego pozwól przejść na próżno tutaj to i tak:

Wygląda david lub Adem Myślę wiele firmy używają tego samego głosu Można je znaleźć w większości urządzeń GPS (defult jest shelia Chyba jestem zły z nazwy), gdzie thease głosy origeate nie wiem. ten głos brzmi bardziej jak Sam z systemu Windows XP, ale ponownie nie mogę być pewny Spróbuj mówić compareing to funkcja w przeglądarce internetowej Opera. Można również spróbować you tube.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.