![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś może mi powiedzieć dokładnie tekstu na mowę programu lub głosowe wykorzystywane w tym audio? http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3 Uważam za bardzo jasne i chciałbyś go używać samodzielnie. Mam pewne głosy, takie jak Microsoft Sam "," Piotr ", itd., ale wydaje się gorszy. Jest to najczystsze i najbardziej naturalnych jeden Słyszałem. W witrynie nie powiedz mi co to jest i nie wynika sposób do nich zwrócić. Dzięki EDIT: A "Tekst na mowę" reklamy pojawiły się po składane na to pytanie na innym komputerze forum mogę używać, i ma kilka bardzo dobrych próbek, więc myślę, że po prostu nie patrzeć. Nevermind więc moje pytanie. Przepraszam. Dzięki! |
|
| |||
| |||
| Nie wiem co to jest, ale jest dobry. Wystarczy powiedzieć, że odpowiadanie na plik jest legit faceci nie nieprzyjemnych wirusów
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I właśnie ten realizowany był stary kiedy napisane ale zamiast tego pozwól przejść na próżno tutaj to i tak: Wygląda david lub Adem Myślę wiele firmy używają tego samego głosu Można je znaleźć w większości urządzeń GPS (defult jest shelia Chyba jestem zły z nazwy), gdzie thease głosy origeate nie wiem. ten głos brzmi bardziej jak Sam z systemu Windows XP, ale ponownie nie mogę być pewny Spróbuj mówić compareing to funkcja w przeglądarce internetowej Opera. Można również spróbować you tube. |