![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva sa-mi spui exact de text-discurs pentru a-program sau voce utilizate în acest audio? http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3 Mi se pare foarte clar şi ar dori să-l folosească pe mine. Am unele voci, cum ar fi "Microsoft Sam", "Peter", aşa mai departe, dar se pare inferior. Acest lucru este de cele mai clare şi mai naturale un Am auzit. Site-ul nu-mi spui ce este şi nu exista nici o cale de a aparent de contact pentru a le cere. Mulţumesc EDIT: O "Text de vorbire" anunţul a venit dupa ce l-am prezentat la această întrebare, pe de altă parte să folosesc calculatorul forum, precum şi a unor probe destul de bine, aşa că eu cred că vom uita doar acolo. Nu Deci întrebarea mea. Regret. Mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| Nu ştiu ce este, dar este bine. Doar spun că răspunsul la fişierul este legit baieti, nu urât viruşi
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Am realizat acest lucru a fost vechi, atunci când am scris acest lucru, ci, mai degrabă decât să-ţi merge în zadar aici este oricum: Se pare ca David sau Adem Cred că o mulţime de utilizare companiei aceeaşi voce, puteţi să le găsiţi pe majoritatea dispozitivelor GPS (defult fiind shelia cred că eu sunt cu nume de rău) în cazul în care thease voci origeate nu ştiu. această voce sunete mai mult ca Sam de la Windows XP, dar, din nou, nu pot fi sigur compareing Încearcă-l să vorbească caracteristică pentru opera de browser Web. Puteţi, de asemenea, încercaţi să vă tub. |
![]() |
|
| Marcaje |