menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Môže nikto nepovedal presný Text-to-speech program alebo Hlas používané v tomto Audio?

Reply

Thread Tools
Old 11. apríl 2009, 05:25
Člen Skupina

Default Môže nikto nepovedal presný Text-to-speech program alebo Hlas používané v tomto Audio?

Môže mi niekto povedať presný text-to-speech program alebo hlasové použité v tomto audio?

http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3

Připadá mi to veľmi jasné a chcete použiť sám. Mám nejaké hlasy, ako napríklad 'Microsoft Sam', 'Peter' apod, ale zdá sa, že horšie. Toto je najjasnejšie a väčšina prírodných jeden som počul. Táto stránka nie je mi povedz, čo je a nie je jasné, spôsob ich kontaktu sa opýtať. Vďaka

EDIT: A 'Text k reči' ad prišiel potom, čo som mu na túto otázku na druhej fórum I počítač používať, a to má nejaké dost dobrý vzorka, takže myslím, že budem len pozerať tam. Takže môj dotaz nevadí. Ospravedlňovať sa. Vďaka!
Old 11. apríl 2009, 05:29
Darcu Skupina

Default Môže nikto nepovedal presný Text-to-speech program alebo Hlas používané v tomto Audio?

Neviete, čo to je, ale je to dobré.

Stačí odpovedať na povedať, že súbor je dôveryhodne chlapi, no nasty vírusy
Old 8. júna 2009, 04:24
Člen Skupina

Len som si uvedomil to bolo, keď som napísal tento, ale skôr ako mi to ísť nadarmo tu je tak ako tak:

Vyzerá to, že David alebo Adem myslím hodně companys používať rovnaký hlas môžete nájsť na väčšine zariadení GPS (defult je Shelia I think I am zlý s názvami) kde thease hlasmi origeate nevím. tento hlas znie spíš ako Sam z Windows XP, ale potom som zase nemôžu byť istí, skúste to compareing hovoriť funkciu Opera web browser. Môžete tiež skúsiť ste trubicu.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pin úlohy pre Realtek AC'97 audio pre cez (r) zvukový řadič?? Jorge Luis Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 0 11. júna 2009 12:52
Pop nahlas z reproduktorov pri začatí audio program Gtrance Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 21. marec 2009 08:49
Audio / Modem Zariadenie na High Definition Audio Autobus? Mulla D Všeobecné Hardware Chat 10 5. júla 2008 14:19
Hlasové povely pete21 Všeobecné Software Chat 3 25. mája 2008 04:59
Čo potrebujem pre záznam reči a hudby na mojom počítači Jan z Multimedia & Kodeky 1 11. apríla 2007 15:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.