![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môže mi niekto povedať presný text-to-speech program alebo hlasové použité v tomto audio? http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3 Připadá mi to veľmi jasné a chcete použiť sám. Mám nejaké hlasy, ako napríklad 'Microsoft Sam', 'Peter' apod, ale zdá sa, že horšie. Toto je najjasnejšie a väčšina prírodných jeden som počul. Táto stránka nie je mi povedz, čo je a nie je jasné, spôsob ich kontaktu sa opýtať. Vďaka EDIT: A 'Text k reči' ad prišiel potom, čo som mu na túto otázku na druhej fórum I počítač používať, a to má nejaké dost dobrý vzorka, takže myslím, že budem len pozerať tam. Takže môj dotaz nevadí. Ospravedlňovať sa. Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Neviete, čo to je, ale je to dobré. Stačí odpovedať na povedať, že súbor je dôveryhodne chlapi, no nasty vírusy
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Len som si uvedomil to bolo, keď som napísal tento, ale skôr ako mi to ísť nadarmo tu je tak ako tak: Vyzerá to, že David alebo Adem myslím hodně companys používať rovnaký hlas môžete nájsť na väčšine zariadení GPS (defult je Shelia I think I am zlý s názvami) kde thease hlasmi origeate nevím. tento hlas znie spíš ako Sam z Windows XP, ale potom som zase nemôžu byť istí, skúste to compareing hovoriť funkciu Opera web browser. Môžete tiež skúsiť ste trubicu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pin úlohy pre Realtek AC'97 audio pre cez (r) zvukový řadič?? | Jorge Luis | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 0 | 11. júna 2009 12:52 |
| Pop nahlas z reproduktorov pri začatí audio program | Gtrance | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 21. marec 2009 08:49 |
| Audio / Modem Zariadenie na High Definition Audio Autobus? | Mulla D | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 5. júla 2008 14:19 |
| Hlasové povely | pete21 | Všeobecné Software Chat | 3 | 25. mája 2008 04:59 |
| Čo potrebujem pre záznam reči a hudby na mojom počítači | Jan z | Multimedia & Kodeky | 1 | 11. apríla 2007 15:42 |
| Thread Tools | |
| |