мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Може било ко рећи мене тачног текста у говор или програма који се користе у овом Воице Аудио?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11 тра 2009, 05:25
Мембер Гроуп

Може било ко рећи мене тачно текста у говор програм или глас који се користе у овом аудио?

хттп://ууу.тхецатхолиццатецхисм.цом/аудио/23о25.мп3

Ја га пронаћи врло јасно и желите да га користите сама. Имам неке гласове, као што је "Мицрософт Сам", "Петра", итд, али су, изгледа, мање вриједна, одбацује. То је јасну и већина природних једном сам чуо. Локалитет није ми рећи шта је то и не постоји начин да се Опис контакт их питати. Хвала

Едит: А "Текст то Спеецх 'ад дошао након што је поднела ово питање на другом рачунару ли користите форум, и то има неке прилично добро узорака, тако да ја мислим да ћу само погледати тамо. Дакле моје питање Нема везе. Жао ми је. Хвала!
Old 11 тра 2009, 05:29
Донаторска Група

Не знам шта је то, али то је добро.

Довољно је рећи да одговарајуцхи датотеку је читљив момци, без непријатне вируси
Old 8. јуни 2009, 04:24
Мембер Гроуп

Управо сам схватио ово је стари кад сам ово писано али радије него нека ово иде Узалуд је ионако овде:

То звучи као давид или Адем мислим пуно цомпаныс користите исти глас Можете их наћи на већини ГПС уређаја (дефулт буде схелиа мислим да сам лоша с именима), где тхеасе гласове оригеате Не знам. тај глас звучи више као Сам из Уиндоус-КСП, али онда опет не могу бити сигурни Покушајте цомпареинг то говорим функцију за оперу у веб прегледачу. Такође можете покушати да вам цев.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц