![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Може било ко рећи мене тачно текста у говор програм или глас који се користе у овом аудио? хттп://ууу.тхецатхолиццатецхисм.цом/аудио/23о25.мп3 Ја га пронаћи врло јасно и желите да га користите сама. Имам неке гласове, као што је "Мицрософт Сам", "Петра", итд, али су, изгледа, мање вриједна, одбацује. То је јасну и већина природних једном сам чуо. Локалитет није ми рећи шта је то и не постоји начин да се Опис контакт их питати. Хвала Едит: А "Текст то Спеецх 'ад дошао након што је поднела ово питање на другом рачунару ли користите форум, и то има неке прилично добро узорака, тако да ја мислим да ћу само погледати тамо. Дакле моје питање Нема везе. Жао ми је. Хвала! |
|
| |||
| |||
| Не знам шта је то, али то је добро. Довољно је рећи да одговарајуцхи датотеку је читљив момци, без непријатне вируси |
|
| |||
| |||
| Управо сам схватио ово је стари кад сам ово писано али радије него нека ово иде Узалуд је ионако овде: То звучи као давид или Адем мислим пуно цомпаныс користите исти глас Можете их наћи на већини ГПС уређаја (дефулт буде схелиа мислим да сам лоша с именима), где тхеасе гласове оригеате Не знам. тај глас звучи више као Сам из Уиндоус-КСП, али онда опет не могу бити сигурни Покушајте цомпареинг то говорим функцију за оперу у веб прегледачу. Такође можете покушати да вам цев. |