az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Yazılım Genel Sohbet

Register

Herkes bana tam metni söyle miyim için konuşma Programı veya Ses Bu Ses kullanılır?

Reply

Konu Araçları
Old 11 Nisan 2009, 05:25
Üye Grubu

Herkesin bana tam metin öğrenebilir miyim-konuşma program veya ses Bu ses kullanılır?

http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3

Ben bulmak çok açık ve kendim kullanmak istiyorum. Ben, 'üzerinde' Peter, 'çok' gibi bazı sesler, Microsoft Sam, ancak aşağı görünüyor. Bu ve en duydum sonra bir doğal net. Sitenin bu ve burada sormak için iletişim için açık yol söyle değildir. Teşekkürler

EDIT: sonra kullanmak diğer bilgisayar forum Bu soruya gönderilen bir 'Metin Konuşma' reklam kadar geldi, ve bazı çok iyi örnekler var, ben sadece bakmak olacaktır düşünüyorum. Bu nedenle soru Boşver. Üzgünüm. Teşekkürler!
Old 11 Nisan 2009, 05:29
Bağış Grubu

Bunun ne olduğunu biliyor musunuz, ama iyi.

Sadece söylemek yanıtlarken, dosyanın olmak meşru çocuklar, hiçbir kötü virüs
Old 8 Haziran 2009, 04:24
Üye Grubu

Ben sadece bu bu burada yine bir boşuna bırak ben değil, bu yazılı eski olduğunu fark:

Bu serhat veya Adem Ben companys bir sürü Çoğu GPS cihazları bunları bulabilirsiniz aynı ses kullanımı düşünüyor gibi () nerede thease sesleri Bilmiyorum origeate I isimlerle kötü olduğumu düşünüyorum olmak shelia defult geliyor. Bu ses Sam daha Windows XP gibi ama sonra tekrar emin olamaz operası için web tarayıcısı özelliği konuşmak için compareing deneyin geliyor. Ayrıca tüp deneyebilirsiniz.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından