менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Може хто-небудь сказати мені Точний текст-в-програмній промові або голос, що використовуються в цьому Audio?

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 квітня 2009, 05:25
Член групи

Default Може хто-небудь сказати мені Точний текст-в-програмній промові або голос, що використовуються в цьому Audio?

Може хто-небудь сказати мені точний текст у програмній промові або голоси, які використовуються в цій аудіо?

http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3

Я знаходжу дуже чіткою і хотіли б використовувати її собі. У мене є голос, такі як "Microsoft Сем", "Петро", так, але вони, здається нижче. Це є найбільш яскравим і природним я чув. Сайт не сказати мені, що це таке, і немає ніякого очевидного способу звернутися до них і запитати. Спасибо

EDIT: Текст 'на оголошення мова' прийшло після я представив це питання на іншому форумі я використовую комп'ютер, і вона має деякі досить хороші зразки, тому я думаю, я просто подивитися тут. Таким Nevermind на моє запитання. Вибачте. Спасибо!
Old 11 квітня 2009, 05:29
Донор групи

Default Може хто-небудь сказати мені Точний текст-в-програмній промові або голос, що використовуються в цьому Audio?

Чи не знаю, що це таке, але це добре.

Просто відповідаючи сказати, що файл бути Legit хлопці, не Nasty віруси
Old 8 червня 2009, 04:24
Член групи

Я просто зрозумів це, коли я написав це, але замість цього давайте йти в марною ось воно все одно:

Це звучить, як Девід і Адема я думаю, що багато фірм використовувати той же голос, ви можете знайти на більшості пристроїв GPS (defult час Шелія Я думаю, що я погано з іменами), де thease голосів origeate я не знаю. цей голос звучить більше як Сем з Windows XP, але потім я знову не може бути впевнений, спробуйте compareing їй говорити можливість для Opera браузер. Ви також можете спробувати You Tube.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Розводка для Realtek AC'97 Audio для VIA (R) аудіо-контролером?!?! Хорхе Луїс Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 0 11 червня 2009 12:52
Гучний хлопок з динаміків під час запуску програми Аудіо Gtrance Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 21 березня 2009 08:49
Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? Мулли D Генеральний обладнання чат 10 5 липня 2008 14:19
Голосові команди pete21 General Software чат 3 25 травня 2008 04:59
Що мені потрібно для запису мови і музики на моєму комп'ютері Січень Z Мультимедіа & кодеки 1 11 квітня 2007 15:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.