![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Може хто-небудь сказати мені точний текст у програмній промові або голоси, які використовуються в цій аудіо? http://www.thecatholiccatechism.com/audio/23o25.mp3 Я знаходжу дуже чіткою і хотіли б використовувати її собі. У мене є голос, такі як "Microsoft Сем", "Петро", так, але вони, здається нижче. Це є найбільш яскравим і природним я чув. Сайт не сказати мені, що це таке, і немає ніякого очевидного способу звернутися до них і запитати. Спасибо EDIT: Текст 'на оголошення мова' прийшло після я представив це питання на іншому форумі я використовую комп'ютер, і вона має деякі досить хороші зразки, тому я думаю, я просто подивитися тут. Таким Nevermind на моє запитання. Вибачте. Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Чи не знаю, що це таке, але це добре. Просто відповідаючи сказати, що файл бути Legit хлопці, не Nasty віруси
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Я просто зрозумів це, коли я написав це, але замість цього давайте йти в марною ось воно все одно: Це звучить, як Девід і Адема я думаю, що багато фірм використовувати той же голос, ви можете знайти на більшості пристроїв GPS (defult час Шелія Я думаю, що я погано з іменами), де thease голосів origeate я не знаю. цей голос звучить більше як Сем з Windows XP, але потім я знову не може бути впевнений, спробуйте compareing їй говорити можливість для Opera браузер. Ви також можете спробувати You Tube. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розводка для Realtek AC'97 Audio для VIA (R) аудіо-контролером?!?! | Хорхе Луїс | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 11 червня 2009 12:52 |
| Гучний хлопок з динаміків під час запуску програми Аудіо | Gtrance | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 21 березня 2009 08:49 |
| Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? | Мулли D | Генеральний обладнання чат | 10 | 5 липня 2008 14:19 |
| Голосові команди | pete21 | General Software чат | 3 | 25 травня 2008 04:59 |
| Що мені потрібно для запису мови і музики на моєму комп'ютері | Січень Z | Мультимедіа & кодеки | 1 | 11 квітня 2007 15:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |