![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз съм нов тук съм бил като се използва един и същ компютър сега за последните 5 години. Неговият магазин biult едната с sepron AMD 2300 + процесор и 80gig HD. памет е около 500MEGS. Проблемът ми с него е, че имаше reinstalled XP про няколко пъти и забелязах старите папки от предишните си употребата все още е на твърдия диск. Те са черни писмено и предприемането доста пространство. Има само 2 потребители в нея себе си и моите приятелки и ние двамата имаме Admin права в нашата част на компютъра. Аз се опитвам да изтриете старите потребителски папки, но тя отива толкова далеч после казва, не може да заличи достъпът е отказан. Има ли начин за изтриването им за пространство заради моля те. Благодаря Ви предварително |
|
| |||
| |||
| Вие ще искате да направите резервни копия, преди да изтриете тези в случай нещо се обърка. Това не е предложено да се използва във всеки файл, освен ако не сте 100% сигурен какво е то. Обувка в Безопасен режим Влезте в профила си в обичайните сметка. За да вземат пълен контрол на файл:
|
|
| |||
| |||
| Знам, че злото сортирани тя за теб, аз видях рано. Но downage загубили своя пост и ми "бъдещи справки пост" Така че тук е, че: В бъдеще преформатирате ви кара, когато направи преинсталиране (това е опция в процеса), тази начин HDD ще се изтри чисти от всичко, и OS може да отидем на чист. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Е-мейл за сортиране и папки | Paul4763 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 2 | 30 септември, 2009 10:47 |
| Папки в HD превърна в клъстери | Shaltkalvis | Дискове & сменяемите носители | 1 | 17 Авг 2009 05:10 |
| Не можете да изтриете някои папки | tomthedrummer1992 | Windows операционни системи | 1 | 15 Юни 2008 04:50 |
| Не можете да изтриете старите потребителски профил | g28469b | Windows операционни системи | 2 | 10 Jan 2008 19:01 |
| Нежелан Папки | Jayu | Windows операционни системи | 1 | 17 Авг 2007 15:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |