по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Може да изтривате стара Потребител Папки

Reply

Нишка Инструменти
Old 4 юли 2009 г., 18:25
Новите държави Група

Default Може да изтривате стара Потребител Папки

Здравейте аз съм нов тук съм бил като се използва един и същ компютър сега за последните 5 години. Неговият магазин biult едната с sepron AMD 2300 + процесор и 80gig HD. памет е около 500MEGS.

Проблемът ми с него е, че имаше reinstalled XP про няколко пъти и забелязах старите папки от предишните си употребата все още е на твърдия диск. Те са черни писмено и предприемането доста пространство.

Има само 2 потребители в нея себе си и моите приятелки и ние двамата имаме Admin права в нашата част на компютъра.

Аз се опитвам да изтриете старите потребителски папки, но тя отива толкова далеч после казва, не може да заличи достъпът е отказан.

Има ли начин за изтриването им за пространство заради моля те.

Благодаря Ви предварително
Old 5 юли 2009 г., 12:33
Модератор Група

Вие ще искате да направите резервни копия, преди да изтриете тези в случай нещо се обърка.
Това не е предложено да се използва във всеки файл, освен ако не сте 100% сигурен какво е то.

Обувка в Безопасен режим

Влезте в профила си в обичайните сметка.

За да вземат пълен контрол на файл:
  • Кликнете с десния бутон на файла, изберете Обяви.
  • Кликнете върху Сигурност раздела, след това кликнете върху вашето потребителско име.
  • Документа Редактиране, След това кликнете върху вашето потребителско име във изниквам екран
  • Поставете отметка в квадратчето, маркирани Пълен контрол под заглавието позволи
  • ОК от всички диалогови кутии.
  • Сега би трябвало да бъде в състояние да изтриете файл (а)
Забележка: Ако това не работи, опитайте от администраторския акаунт.

Old 5 юли 2009 г., 13:47
Номер на групата

Знам, че злото сортирани тя за теб, аз видях рано. Но downage загубили своя пост и ми "бъдещи справки пост" Така че тук е, че:

В бъдеще преформатирате ви кара, когато направи преинсталиране (това е опция в процеса), тази начин HDD ще се изтри чисти от всичко, и OS може да отидем на чист.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Е-мейл за сортиране и папки Paul4763 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 2 30 септември, 2009 10:47
Папки в HD превърна в клъстери Shaltkalvis Дискове & сменяемите носители 1 17 Авг 2009 05:10
Не можете да изтриете някои папки tomthedrummer1992 Windows операционни системи 1 15 Юни 2008 04:50
Не можете да изтриете старите потребителски профил g28469b Windows операционни системи 2 10 Jan 2008 19:01
Нежелан Папки Jayu Windows операционни системи 1 17 Авг 2007 15:17
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc