![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem tady nová jsem používal stejný počítač hned za posledních 5 let. Její obchod biult jedno s sepron AMD 2300 + procesoru a 80gig HD. paměť je asi 500MEGS. Problém jsem se, že je musel jsem přeinstalovat XP pro pár krát a všiml staré složky z mých předchozích používání je stále na pevný disk. Ty jsou černé a psaní, které zabírají docela dost místa. Existují pouze 2 uživatelé na ní sám a mé kamarádky a máme oba s admin právy v naší části počítače. Byl jsem se snaží odstranit staré uživatelské složky, ale to jde tak daleko pak říká, nemůže smazat přístup byl odepřen. Existuje způsob, jak vypustit jim prostor pro zájmu prosím. Děkuji předem |
|
| |||
| |||
| Budete chtít udělat zálohu před smazáním je v případě, že se něco pokazí. To není navrženo pro použití na libovolný soubor, pokud si nejste 100% jisti, co to je. Spustit Nouzový režim Přihlaste se do svého obvyklého účtu. Chcete-li mít plnou kontrolu souboru:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vím, že zlo je řazený k vám, viděl jsem, co nastane dříve. Ale downage ztratil post a moje "budoucí post" Tak tady je to:
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| E-mail třídění a složek | Paul4763 | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 30.září 2009 10:47 |
| Složky v HD proměnil Klastry | Shaltkalvis | Drives & Removable Media | 1 | 17. srpna 2009 05:10 |
| Nelze odstranit některé složky | tomthedrummer1992 | Operační systémy Windows | 1 | 15 června 2008 04:50 |
| Nelze odstranit starý profil uživatele | g28469b | Operační systémy Windows | 2 | 10. ledna 2008 19:01 |
| Nevyžádaný Šanony | Jayu | Operační systémy Windows | 1 | 17. srpen 2007 15:17 |
| Thread Nástroje | |
| |