![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια είμαι νέα εδώ έχω χρησιμοποιούν τον ίδιο υπολογιστή τώρα για τα τελευταία 5 χρόνια. Το κατάστημα biult ένα με sepron AMD 2300 + επεξεργαστή και 80gig HD. η μνήμη είναι περίπου 500MEGS. Το πρόβλημα που έχω είναι με είχα επανεγκατασταθούν XP Pro δυο φορές και παρατήρησα το παλιό μου φακέλους από προηγούμενη χρήση εξακολουθεί να είναι σχετικά με το σκληρό δίσκο. Τα μαύρα έχουν εγγράφως και ανάληψη πολλή χώρο. Υπάρχουν μόνο 2 χρήστες για την φιλενάδες μου και εγώ είμαστε και οι δύο έχουν το admin δικαιώματα με το δικό μας τμήμα του υπολογιστή. Ζητώ να διαγράψετε το παλιό χρήστη φακέλους, αλλά προχωρεί μέχρι τότε λέει δεν μπορεί να διαγράψει απαγορεύεται η είσοδος. υπάρχει τρόπος να διαγραφεί για τους λόγους χώρο παρακαλώ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να κάνω ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν από τη διαγραφή αυτών σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Αυτό δεν προτείνεται για χρήση σε οποιοδήποτε αρχείο αν δεν είναι 100% σίγουρος τι είναι. Εκκίνησης σε Safe Mode Συνδεθείτε με το συνηθισμένο σας λογαριασμό. Για να λάβουν τον πλήρη έλεγχο του φακέλου:
|
|
| |||
| |||
| Ξέρω ταξινομημένο κακό για σας, είδα νωρίτερα. Αλλά η downage χάσει σας και μετά μου "μελλοντική αναφορά υστέρων" Μέχρι εδώ ισχύει ότι: Στο μέλλον ξανά τις μονάδες σας όταν κάνετε επανεγκατάσταση (είναι μια επιλογή στο πλαίσιο της διαδικασίας) τον τρόπο αυτό, ο HDD θα ξεκληριστούν καθαρά από όλα, και το λειτουργικό σύστημα μπορεί να πάει για καθαρό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| E-mail Η διαλογή και φακέλων | Paul4763 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 2 | 30 Σεπτεμβρίου 2009 10:47 |
| Φάκελοι στο HD μετατραπεί σε Clusters | Shaltkalvis | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 17 Αυγ 2009 05:10 |
| Δεν μπορείτε να διαγράψετε κάποια Φάκελοι | tomthedrummer1992 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 15 Ιουν 2008 04:50 |
| Δεν είναι δυνατή η διαγραφή παλαιών προφίλ χρήστη | g28469b | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 10 Ιαν 2008 19:01 |
| Ανεπιθύμητα Φάκελοι | Jayu | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 17 Αυγ 2007 15:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |