manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Ne može se izbrisati Stare User Mape

Reply

Thread Tools
Old 4. srpnja 2009, 18:25
Novi član grupe

Default Ne može se izbrisati Stare User Mape

Zdravo ja sam novi ovdje sam bio koristeći isto računalo sada u zadnjih 5 godina. Njezina trgovina biult jednu s sepron AMD 2300 + procesor i 80gig HD. memorije je oko 500MEGS.

Imam problema sa njom je imao sam reinstalled XP Pro par puta i primijetio stare mape iz moje prethodne upotrebu je još uvijek na tvrdom disku. Ovi su crne pisanje i uzimanje prilično mnogo prostora.

Postoje samo 2 korisnika na nju sebe i moje djevojke i mi oba sa admin prava u našem dijelu računalo.

Ja sam bio težak to izbrisati stari korisnički folderi ali to ide tako daleko, kaže onda ne mogu izbrisati Access is denied.

postoji način da se prostor za brisanje ih radi molim.

Hvala vam unaprijed
Old 5. srpnja 2009, 12:33
Moderator / ica grupe

Te htijenje ištanje to izraditi backup prije brisanju tih, u slučaju da nešto pođe krivo.
To se ne preporučuje koristiti na bilo koju datoteku osim ako ste 100% siguran što je to.

Boot u Safe Mode

Prijavite se u vaš uobičajeni račun.

Uzeti potpunu kontrolu nad datotekom:
  • Desnom tipkom miša kliknite datoteku, odaberite Svojstva.
  • Kliknite Sigurnost karticu, a zatim kliknite na svoje korisničko ime.
  • Kliknite Uredi, A onda kliknite na svoje korisničko ime na pop-up ekran
  • Označite okvir označen Full Control pod naslovom dopustiti
  • OK iz svih dijaloških okvira.
  • Sada bi trebali biti u mogućnosti to izbrisati datoteku (e)
Napomena: Ako se to ne radi, pokušajte s administratorski račun.

Old 5. srpnja 2009, 13:47
Donatorska Grupa

Znam zlo redaju se za vas, vidjela sam i ranije. Ali downage izgubio svoj post i moje "kasnije postu" Tako to ide ovdje:

U budućnosti reformatizovati Vaše diskovi kada napraviti reinstalirati (to je opcija u procesu) HDD taj način će se izbrisala sve čisto, a OS mogu otići na čist.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
E-mail Sortiranje i Savijač Paul4763 Email, VoIP & IM Razgovor 2 30 rujan 2009 10:47
Mape u HD pretvorena u Clusters Shaltkalvis Drives & Izmjenjivi mediji 1 17. kolovoz 2009 05:10
Ne mogu izbrisati neke mape tomthedrummer1992 Windows Operating Systems 1 15. lipnja 2008 04:50
Ne može se izbrisati stari korisnički profil g28469b Windows Operating Systems 2 10 siječanj 2008 19:01
Neľeljenih Mape Jayu Windows Operating Systems 1 17. kolovoz 2007 15:17
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.