![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo ja sam novi ovdje sam bio koristeći isto računalo sada u zadnjih 5 godina. Njezina trgovina biult jednu s sepron AMD 2300 + procesor i 80gig HD. memorije je oko 500MEGS. Imam problema sa njom je imao sam reinstalled XP Pro par puta i primijetio stare mape iz moje prethodne upotrebu je još uvijek na tvrdom disku. Ovi su crne pisanje i uzimanje prilično mnogo prostora. Postoje samo 2 korisnika na nju sebe i moje djevojke i mi oba sa admin prava u našem dijelu računalo. Ja sam bio težak to izbrisati stari korisnički folderi ali to ide tako daleko, kaže onda ne mogu izbrisati Access is denied. postoji način da se prostor za brisanje ih radi molim. Hvala vam unaprijed |
|
| |||
| |||
| Te htijenje ištanje to izraditi backup prije brisanju tih, u slučaju da nešto pođe krivo. To se ne preporučuje koristiti na bilo koju datoteku osim ako ste 100% siguran što je to. Boot u Safe Mode Prijavite se u vaš uobičajeni račun. Uzeti potpunu kontrolu nad datotekom:
|
|
| |||
| |||
| Znam zlo redaju se za vas, vidjela sam i ranije. Ali downage izgubio svoj post i moje "kasnije postu" Tako to ide ovdje: U budućnosti reformatizovati Vaše diskovi kada napraviti reinstalirati (to je opcija u procesu) HDD taj način će se izbrisala sve čisto, a OS mogu otići na čist. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| E-mail Sortiranje i Savijač | Paul4763 | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 30 rujan 2009 10:47 |
| Mape u HD pretvorena u Clusters | Shaltkalvis | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 17. kolovoz 2009 05:10 |
| Ne mogu izbrisati neke mape | tomthedrummer1992 | Windows Operating Systems | 1 | 15. lipnja 2008 04:50 |
| Ne može se izbrisati stari korisnički profil | g28469b | Windows Operating Systems | 2 | 10 siječanj 2008 19:01 |
| Neľeljenih Mape | Jayu | Windows Operating Systems | 1 | 17. kolovoz 2007 15:17 |
| Thread Tools | |
| |