kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Nem lehet törölni a régi felhasználói Mappák

Reply

Téma eszközök
Old Július 4 2009, 18:25
Új tag Csoport

Default Nem lehet törölni a régi felhasználói Mappák

Hi, I am new here óta ugyanazokkal a számítógépet az elmúlt 5 évben. Ez egy üzlet biult egy olyan sepron AMD 2300 + processzor és 80gig HD. a memória kb 500MEGS.

A probléma már meg is volt újratelepítendő XP Pro párszor, és észrevettem, a régi mappákat a korábbi használat még a merevlemezre. Ezek a fekete írásban megkezdéséről elég sok helyet foglal.

Jelenleg 2 felhasználó csak rá magam, és a barátnő, és mi mind admin jogokat is része a számítógép.

Nekem van próbált törölni a régi user mappa, de azt is, amennyiben azt mondja, akkor nem lehet törölni a hozzáférés megtagadva.

Van-e olyan módon törli őket a tér kedvéért kérem.

Thank you in advance
Old Július 5 2009, 12:33
Moderátor Csoport

Meg akarom, hogy a biztonsági mentés előtt törli ezeket amennyiben valami hiba történik.
Ez nem javasolt használni minden fájlt, ha nem is 100% biztosan, hogy mi az.

Boot be Safe Mode

Lépjen be a szokásosnál számla.

Ahhoz, hogy teljes mértékben ellenőrzi a fájl:
  • Kattintson a jobb gombbal a fájlra, válassza a Tulajdonságok.
  • Kattintson a Biztonság lapot, majd kattints a felhasználói nevet.
  • Kattints Szerkesztés, Majd kattints a felhasználói név a pop up képernyőn
  • Jelölje be az Teljes hozzáférés az Engedélyezés vámtarifaszám
  • OK az összes párbeszédpanelek.
  • Most már tudja, hogy törli a fájl (ok)
Megjegyzés: Ha ez nem működik, próbálja meg a Rendszergazda fiók.

Old Július 5 2009, 13:47
Donor Group

Tudom, gonosz válogatni, hogy az Ön számára, láttam korábban. De a downage veszített el a posta és az én "későbbi post" Így megy ez itt:

A jövőben újra a meghajtókat, ha nincs egy újratelepítése (ez az opció a folyamat) így a HDD lesz megtörölte tiszta minden, és az operációs rendszer lehet menni a tiszta.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
E-mail válogató és mappák Paul4763 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 Szeptember 30, 2009 10:47
Mappák a HD fordult Halmazok Shaltkalvis Drives & Removable Media 1 17. augusztus 2009 05:10
Nem lehet törölni Néhány Mappák tomthedrummer1992 A Windows operációs rendszerek 1 15. június 2008 04:50
Nem lehet törölni a régi felhasználói profil g28469b A Windows operációs rendszerek 2 10. január 2008 19:01
Nemkívánatos Mappák Jayu A Windows operációs rendszerek 1 17. augusztus 2007 15:17
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.