![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi, I am new here óta ugyanazokkal a számítógépet az elmúlt 5 évben. Ez egy üzlet biult egy olyan sepron AMD 2300 + processzor és 80gig HD. a memória kb 500MEGS. A probléma már meg is volt újratelepítendő XP Pro párszor, és észrevettem, a régi mappákat a korábbi használat még a merevlemezre. Ezek a fekete írásban megkezdéséről elég sok helyet foglal. Jelenleg 2 felhasználó csak rá magam, és a barátnő, és mi mind admin jogokat is része a számítógép. Nekem van próbált törölni a régi user mappa, de azt is, amennyiben azt mondja, akkor nem lehet törölni a hozzáférés megtagadva. Van-e olyan módon törli őket a tér kedvéért kérem. Thank you in advance |
|
| |||
| |||
| Meg akarom, hogy a biztonsági mentés előtt törli ezeket amennyiben valami hiba történik. Ez nem javasolt használni minden fájlt, ha nem is 100% biztosan, hogy mi az. Boot be Safe Mode Lépjen be a szokásosnál számla. Ahhoz, hogy teljes mértékben ellenőrzi a fájl:
|
|
| |||
| |||
| Tudom, gonosz válogatni, hogy az Ön számára, láttam korábban. De a downage veszített el a posta és az én "későbbi post" Így megy ez itt: A jövőben újra a meghajtókat, ha nincs egy újratelepítése (ez az opció a folyamat) így a HDD lesz megtörölte tiszta minden, és az operációs rendszer lehet menni a tiszta. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| E-mail válogató és mappák | Paul4763 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | Szeptember 30, 2009 10:47 |
| Mappák a HD fordult Halmazok | Shaltkalvis | Drives & Removable Media | 1 | 17. augusztus 2009 05:10 |
| Nem lehet törölni Néhány Mappák | tomthedrummer1992 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 15. június 2008 04:50 |
| Nem lehet törölni a régi felhasználói profil | g28469b | A Windows operációs rendszerek | 2 | 10. január 2008 19:01 |
| Nemkívánatos Mappák | Jayu | A Windows operációs rendszerek | 1 | 17. augusztus 2007 15:17 |
| Téma eszközök | |
| |