![]() |
|
| |||
| |||
| Hi I am new here esmu lietojis pašu datoru, tagad pēdējos 5 gados. Tās veikals biult viens ar AMD sepron 2.300 + procesoru un 80gig HD. atmiņas ir par 500MEGS. Problēma man ir ar to man bija pārinstalēta XP pro pāris reizes un pamanīju vecās mapes no mana iepriekšējā lietošana joprojām ir par cieto disku. Tie ir melnā rakstveidā un stājoties diezgan daudz vietas. Ir tikai 2 lietotāji viņas sevi un manu meiteni, un mēs admin tiesības, abi ir ar mūsu daļa no datora. Esmu mēģinājis dzēst veco lietotāju mapes, bet tas iet tik tālu, tad saka, nevar izdzēst piekļuve ir liegta. Vai ir veids, svītrojot tos telpu dēļ please. Thank you in advance |
|
| |||
| |||
| Jūs vēlaties veikt backup pirms svītrot šo, ja kaut kas notiek nepareizi. Tas nav ieteicams lietot jebkuru failu, ja jums ir 100% pārliecināts, kas tas ir. Ielādēs Safe Mode Ieejiet savā parastajā kontā. Uzņemties pilnu kontroli par failu:
|
|
| |||
| |||
| Es zinu, ļaunums sorted to jums, es redzēju agrāk. Bet downage zaudēja savu amatu un mans "nākotnes atsauce post" Tātad šeit iet tā: Kas nākotnē pārformatēt savu disku, kad jūs atkārtoti (tas ir process iespēja) Šādā veidā HDD būs noslauka tīru visam, un OS var doties tīru on. |
![]() |
|
| Bookmarks |