![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć jestem tutaj nowy Mam był przy użyciu tego samego komputera, teraz w ciągu ostatnich 5 lat. Jego sklep biult jeden z sepron AMD 2300 + procesor i 80gig HD. pamięci o 500MEGS. Problem mam z nim jest miałem ponownie zainstalować XP Pro kilka razy i zauważyłem stare foldery z mojego poprzedniego wykorzystania jest wciąż na dysku twardym. Te czarne piśmie i podejmowania dość dużo miejsca. Istnieją tylko 2 użytkowników na jej siebie i moich koleżanek i obaj mają Państwo prawa administratora w naszej części komputera. Mam stara się usunąć stare foldery użytkownika, ale do tej pory idzie potem mówi, nie może usunąć Odmowa dostępu. Czy istnieje sposób na usunięcie ich do miejsca trosce proszę. Thank you in advance |
|
| |||
| |||
| Będziesz chcesz utworzyć kopię zapasową przed usunięciem tych w przypadku kłopotów. Nie jest to sugerowane w celu wykorzystania na dowolny plik, jeśli nie masz 100% pewność co to jest. Uruchom Tryb awaryjny Zaloguj się do swojego konta zwykle. Aby w pełni kontroli pliku:
|
|
| |||
| |||
| Wiem zła posortowane to za Ciebie, widziałem wcześniej. Ale downage stracił swój post i mój "przyszłości post" So here it goes: W przyszłości sformatowanie dysków podczas zrobić ponowna (jest to opcja w procesie) ten sposób HDD będzie wytrzeć czystą wszystkiego i OS mogą przejść na czyste. |
![]() |
|
| Zakładki |